Pete rosii pe capul penisului

Salut! Am niste pete rosii pe capul penisului si pe pielea de sub cap. Nu apar mereu. Cateodata nu se vede nimic. Pot sa apara de la gelul de dus pe care il folosesc? Imi apar si imi dispar. A mai patit cineva asta? Tin sa mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale fara prezervativ. Multumesc
4 comentarii

daca spui ca te-ai protejat de fiecare data inseamna ca e posibil sa fie o iritatie din cauza produsului folosit pentru igiena. alte simptome ai? gen usturimi, mancarimi, miros neplacut? daca nu, nu e motiv de ingrijorare. nu ne alegem bine produsele de igiena. mai ales ca e vb de igiena intima unde pielea este sensibila si trebuie folosite produse cu un ph neutru speciale ptr acea zona. gelurile de dus si sapunurile pe care le gasim la fiecare magazin nu sunt tocmai ok. usuca pielea, da dereglari ale ph-ului pielii etc.

Am avut probleme cu mirosul, dar am folosit o crema si nu am mai patit demult. Nu am niciun simptom...

incearca sa schimbi gelul de dus si sa folosesti altceva. mergi si intreaba intr-o farmacie de un sapun sau gel special ptr zona intima. nu ar fi rau ca in apa in care te speli sa pui o lingurita de bicarbonat de sodiu. o lingurita la 1 litru de apa. vezi daca iti trec petele. bicarbonatul e o baza si reduce ph-ul daca este acid. si eu ca fata folosesc din cand in cand bicarbonat. nu chiar in fiecare zi.

Probabil apar din cauza frecarii!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10papule perlate sau radacini de par?
- 5se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
- 10vreo sansa????
- 6bube sub pielea penisului
- 5Nu reusesc sa introduc penisul in vagin
- 4va rog mult, astept un sfat
- 4probleme cu penisul.
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 6inel in jurul penisului
- 5Probleme dupa contact sexual neprotejat: pete mici rosii pe penis
- 0am nevoie de un raspuns urgent (parerea unui medic daca se poate)
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 2fungi
- 2Usturimi
- 0Piele decojita penis
- 0Mica proeminenta pe capul penisului (arata ca un cos mai mic)
- 0pete roșii capul penisului cu ușoare mâncărimi
- 1AJUTATI-MA VA ROG! Pete de culoare roz penis
Mai multe informații despre: Penisul pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: