Pete rosii pe capul penisului
Salut! Am niste pete rosii pe capul penisului si pe pielea de sub cap. Nu apar mereu. Cateodata nu se vede nimic. Pot sa apara de la gelul de dus pe care il folosesc? Imi apar si imi dispar. A mai patit cineva asta? Tin sa mentionez ca nu am intretinut relatii sexuale fara prezervativ. Multumesc
4 comentarii
daca spui ca te-ai protejat de fiecare data inseamna ca e posibil sa fie o iritatie din cauza produsului folosit pentru igiena. alte simptome ai? gen usturimi, mancarimi, miros neplacut? daca nu, nu e motiv de ingrijorare. nu ne alegem bine produsele de igiena. mai ales ca e vb de igiena intima unde pielea este sensibila si trebuie folosite produse cu un ph neutru speciale ptr acea zona. gelurile de dus si sapunurile pe care le gasim la fiecare magazin nu sunt tocmai ok. usuca pielea, da dereglari ale ph-ului pielii etc.
Am avut probleme cu mirosul, dar am folosit o crema si nu am mai patit demult. Nu am niciun simptom...
incearca sa schimbi gelul de dus si sa folosesti altceva. mergi si intreaba intr-o farmacie de un sapun sau gel special ptr zona intima. nu ar fi rau ca in apa in care te speli sa pui o lingurita de bicarbonat de sodiu. o lingurita la 1 litru de apa. vezi daca iti trec petele. bicarbonatul e o baza si reduce ph-ul daca este acid. si eu ca fata folosesc din cand in cand bicarbonat. nu chiar in fiecare zi.
Probabil apar din cauza frecarii!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 69Marimea penisului
- 8boala a penisului?
- 8secretie vascoasa pe penis
- 6penis care curge
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 4sangerari ale penisului
- 3Penis foarte tare
- 3marimea penisului
- 6penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
- 2Pata rosie sangeranda pe penis
- 7Pete rosii pe capul penisului si cand e frig se strange cam 2 cm
- 12rana deschisa pe penis
- 4Problema penis (14 ani, masculin, virgin)
- 1pielea penisului alba
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 1pete rosii pe penis si dupa tratament cu canesren pimafucort protopic
- 0Un grup de mici proeminenţe aparute la baza penisului
- 2Bubita pe penis (poze)
- 0Par pe penis
- 0Pată roșie pe capul penisului
Mai multe informații despre: Penisul pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: