pete rosii pe piele... ce poate fi? ma ajutati va rog?
buna.e prima data cand intru pe aici deci o sa mai am nevoie si de cateva indrumari ca nu prea stiu cum sta treaba.
am o mica mare problema...de vreo 2 zile mi-au aparut pe corp cateva pete rosii.nu ma mananca, nu ma dor, dar daca ma scarpin din greseala ma arde dupa aia.pana azi am avut numai pe picioare si am sperat ca o sa-mi treaca dar in seara asta am observat ca mi-au aparut pe mana si pe spate.
febra nu am, ma simt doar obosita dar pun asta pe seama sesiunii.
m-am cam speriat!si cum nu am timp acum sa ma duc la un control dermatologic m-am gandit sa va intreb pe voi.
ma puteti ajuta?
am o mica mare problema...de vreo 2 zile mi-au aparut pe corp cateva pete rosii.nu ma mananca, nu ma dor, dar daca ma scarpin din greseala ma arde dupa aia.pana azi am avut numai pe picioare si am sperat ca o sa-mi treaca dar in seara asta am observat ca mi-au aparut pe mana si pe spate.
febra nu am, ma simt doar obosita dar pun asta pe seama sesiunii.
m-am cam speriat!si cum nu am timp acum sa ma duc la un control dermatologic m-am gandit sa va intreb pe voi.
ma puteti ajuta?
3 comentarii
poate ca ai un camp alergic de care nu stii, cel mai bine ar fi sa mergi la medic ;si sa-ti faci niste analize:fiind vb si de oboseala ai grija cu ficatul
Buna.dupa o zi destul de obositoare(am stat mult in picioare, in soare si nu am mancat mai nimic)mi-au iesit 2 vanatai pe n picior si doua pe celalat in aceeasi zona(sus pe latral) de aceeasi dimensiune.Ce se intampla?Multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 3pete rosii in zona axilei
- 1pete rosii pe obraji
- 3pete rosii pe piele la copil 9 ani
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 0Puncte Pete rosii pe piele
- 3Pete rosii, lichid transparent.
- 4Pete rosii piele fara mancarime
- 1Muscatura posterior
- 1Pete rosii pe picioare fara mancarimi sau dureri
- 1Boala Lyme!
- 1Pete mari, rosii, umflate in forma de cerc sau C pe piept
- 0Pete rosii pe corp
- 2Pete rosii pe picioare
- 5Pete rozalii pe piele
- 1Pete rosii pe gat și piept fără mancarime
- 1Hashimoto: Alergie, Pete Roz, Mancarime