pete sub sani
Buna,
nu ma pot scapa de petele ce imi apar sub sani...in special vara. Nu ma mananca nu miroase...ce e drept transpir sub sani...dar nu f mult...
am aceasta problema de cativa ani...iar in ultimul an nu mi-au mai disparut nici iarna. Acuma de 2 zile s-au accentuat si parca se fac coji...
Creme sau sfaturi?
multumesc frumos!
nu ma pot scapa de petele ce imi apar sub sani...in special vara. Nu ma mananca nu miroase...ce e drept transpir sub sani...dar nu f mult...
am aceasta problema de cativa ani...iar in ultimul an nu mi-au mai disparut nici iarna. Acuma de 2 zile s-au accentuat si parca se fac coji...
Creme sau sfaturi?
multumesc frumos!
1 comentarii
Poate fi eritrasma, o afectiune dermatologica ce apare datorita transpiratiei la nivelul pliurilor.spala zilnic cu apa si sapun antimicrobian protex sanii si zona cu probleme de sub ei, si unge-te cu Nidoflor.schimba zilnic sutienul [ ar fi indicat sa ai numai sutiene din bumbac ] si scurteaza bretelele pentru a ridica sanii.daca sutienul nu-i ajuta sa se ridice, zona de sub ei se va irita mult mai repede...poarta imbracaminte mai larga, lejera, racoroasa.Poti merge cu o trimitere sa te vada un dermatolog.
Alte subiecte recente din această secțiune: