pharmatex ovule
buna ziua! as vrea sa intreb, este posibil de a ramine insarcinata folosind ovule Pharmatex in perioada fertila. merci antecipat...
3 comentarii
Poti folosi aceste ovule in orice perioada a ciclului, chiar daca esti la ovulatie te vor proteja impotriva unsei sarcini daca le folosesti corect. Toaleta dinainte de aplicare sa nu se faca cu sapun intrucat orice urma de sapun face ca ovulul sa nu mai fie eficace. Irigarea ( daca este necesara) se face dupa 2 ore de la aplicarea ovulului, nu mai devreme.
Nicio metoda contraceptiva nu asigura o protectie de 100 % impotriva sarcinii. Eficienta acestor ovule este mai mica in comparatie cu anticonceptionalele orale. Dar si reactiile adverse sunt MULT mai mici. Ovulele Pharmatex nu au omorat niciodata pe nimeni, ceea ce nu se poate spune despre anticonceptionalele orale.
buna seara
Am o intrebare.Am vrea sa incercam ovulele Pharmatex si as vrea sa stiu daca ejaculez inauntru care sunt sansele de sarcina
Si daca folosim produsul corect sunt mai mari sanse pentru a nu fie nici o problema sau sa iau si pilule de a doua zi?
Am o intrebare.Am vrea sa incercam ovulele Pharmatex si as vrea sa stiu daca ejaculez inauntru care sunt sansele de sarcina
Si daca folosim produsul corect sunt mai mari sanse pentru a nu fie nici o problema sau sa iau si pilule de a doua zi?
Alte subiecte recente din această secțiune: