pilula de a 2-a zi - efecte adverse
am citit undeva k pilula d a 2-a zi o poti lua o sg data p an k altfel are efecte negative, e adevarat?????????m-ai exact, ce efecte are pilula?nu tot un fel d avort se cheama?va rog rasp urg
7 comentarii
din cate stiu eu, pilula nu e un avort pt ca ea opreste fecundarea, nu elimina oul dupa o eventuala fecundare...
si pilula e tot un anticonceptional...iar dak nu o iei imediat dupa actu sexual, ii scade eficcacitatea...dc?pt k exista riscu k fecundarea sa se fi produs. si atunci nu mai e eficienta
nu luati mai mult de 3 tratamente de postinor in decursul unui an.Va deregleaza secretia hormonala.Sfat prietenesc...
am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual.ce sanse sunt sa nu -si fi facut treaba? a fost prima oara knd am luat-o...deoarece am avut relati sexuale cu prietenul meu.si el mi-a zis k nu a avut prezervativ...dar sa stau linistita k nu a ejaculat..desi la inceput inainte de actul sexual a zis k are prezervativ.k sincer dak nu avea nu faceam nmk...dar a doua zi s-a dus la farmacie si a luat pastila de a 2 zi Postinor...si am luat-o asha qm scria acolo...dar acolo scria k nu este recomandat persoanelor sub 16 ani...ce efecte poate avea dak am sub 16...adik mai am 4 luni si fac 16 ani...ast un raspuns...MULTUMESC!!!
dereglare hormonala e pastila asta... sa nu va mirati daca juma de an nu va mai vine sau stiu eu ce... creste paru aiurea si alte prostii din alea...
Buna ziua, as vrea sa va povestesc si eu ceva d-na dr.In zilele cand trebuia sa-mi vina ciclul menstrual am avut contact sexual si din nefericire s-a rupt prezervativul in momentul ejacularii iubitului meu.Chiar dupa contact a inceput sa ma doara burtica, durere ce m-a tinut si a doua zi.Dupa contact la 9 ore am luat Postinor-2 pt ca mi-a fost frica sa nu raman insarcinata si dupa exact 12 ore am luat-o si pe cealalta.La 2 zile dupa ce am luat pastila mi-a venit ciclul si a fost normal, nu s-a manifestat diferit fata de alte dati, doar ca in a doua zi de menstruatie mi-a curs din vagin ceva, nu era secretie, era ca un fel de piele si era rosiatica de la ciclu, doar ca nu stiu de ce mi-a curs asa ceva din vagin, m-am gandit ca poate a ramas inauntru o parte din prezervativ, cum s-a rupt dar mi-e cam greu sa cred ca doar dupa 4 zile a iesit din vagin, se poate sa ramana atat?Ce ar fi putut sa fie altceva?va rog sa-mi dati un raspuns.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilula de a doua zi
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 4Antibiotic si pilula de a doua zi
- 3pilula uitata - postinor 2
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 1Trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1Escapelle
- 1prezervativ rupt
- 0Sarcina dupa pilula EllaOne
- 0Sex neprotejat
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 3Pilula de a doua zi Escapelle
- 1Escapelle
- 0Duphaston si EllaOne
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: