Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
Buna Ziua,
In prima zi dupa terminarea menstrei am avut contact sexual cu prietenul meu. Prezervativul s-a spart, am luat pilula de a doua zi cam la 14 ore de la contactul sexual.
Dupa aproximativ 8 zile am mici dureri de burta si sangerari ( foarte putin), ma simt exact ca inainte de venirea menstrei.
Este posibil sa fie o dereglare din cauza pilulei sau ce se intampla?
In prima zi dupa terminarea menstrei am avut contact sexual cu prietenul meu. Prezervativul s-a spart, am luat pilula de a doua zi cam la 14 ore de la contactul sexual.
Dupa aproximativ 8 zile am mici dureri de burta si sangerari ( foarte putin), ma simt exact ca inainte de venirea menstrei.
Este posibil sa fie o dereglare din cauza pilulei sau ce se intampla?
4 comentarii
am citit pe prospect ca e posibil sa ai aceste reactii. nu te speria. va trebui sa astepti pina la data ciclului normal.
Multumesc pentru raspuns, voi astepta :).
Sper sa vina normal desi in ultimul timp a venit cu cateva zile inainte sau dupa data normala.
Sper sa vina normal desi in ultimul timp a venit cu cateva zile inainte sau dupa data normala.
am si eu o intrebare.dupa un contact sexual neprotejat este necesar sa luam 2 capsule de postinor-2 ?ce se intampla daca luam o singura capsula?exista riscul sa raman insarcinata.as dori un raspun
tre luate amindoua la interval de 12 16 ore
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 4pilula de a doua zi se poate lua dupa 10 de la chiuretaj?
- 3sa iau postinor?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 2pilula de a doua zi salvare sau oroare ? va rog sa ma ajutati
- 3pilula de a 2-a zi?
- 0Pastila de a doua zi si menstruatie ciudata
- 2postinor 2
- 0Iau sau nu pastila de a2a zi?
- 1Pilula de a doua zi
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 0Cat timp după administrare poate proteja pilula de a doua zi.
- 1Ajutati-ma, va rog din suflet! probleme dupa Escapelle
- 0Sângerări după postinor 1 ajutorrrrr
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 4Intarziere ciclu
- 2Pastila de a doua zi
- 1Si-a dat drumul in mine
- 0Escapelle la 24 h
- 4Pastila de a 2a zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: