pilula de a doua zi se poate lua dupa 10 de la chiuretaj?
se poate lua pilula de a doua zi daca cu 10 zile inainte persoana a facut chiuretaj?
4 comentarii
se poate lua, o să fie sângerări, dar trebuie ştiut că la 7 zile de la un chiuretaj se poate rămâne iar gravidă. ar trebui să vă protejaţi pentru că riscaţi nu numai sarcină dar şi alte complicaţii infecţii şi altele. iar acum dacă luaţi pastila de a doua zi, o să aveţi sângerare mare probabil... aţi putea consulta un medic rapid
buna.in primul rand nu este indicat sa ai contact sexual la doar cateva zile de la chiuretaj, si de ce ma rog nu s-a protejat daca tot a facut-o, cu prezervativ.S-a riscat prea mult.
Sunt multe femei care duc o viata crestina, sanatoasa, care au in jur de 5 copii si care sunt fericite. Aceste femei bat la usa raiului. Fii ca ele, iesi din mocirla cat mai esti sanatoasa. Spovedeste-te ca avortul se iarta prin spovedire si ajuta si pe altele sa iasa din mocirla.
cred ca e riscul prea mare si prea mult stres dar depinde de la persoana la persoana...unde as putea pune si eu intrebari?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sa iau postinor?
- 1postinol 2 - perioada fertila
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 0Efectul pastilei de a doua zi si antibioticele
- 1Dilema dupa avort chirurgical
- 1prezervativ rupt
- 2intrebare menstruatie dupa chiuretaj
- 1Chiuretaj
- 0Sex neprotejat
- 0Hello! Sangerare dupa pastila de a doua zi
- 1Posibila sarcina??
- 1Postinor
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 1Anticonceptionale +pilula de a doua zi in exces
- 0Escapelle
- 0Reacții de la Escapelle sau sarcina ?
- 0Va rog sa ma ajutati ! sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: Avortul chirurgical prin dilatatie si chiuretaj pilula de a doua zi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: