Pilula de a doua zi si moldamin
Acum 2 saptamani am fost internata in spital, fiind diagnosticata cu flegmon amigdalian. In perioada spitalizarii am urmat tratament perfuzabil cu penicilina, gentamicina, metronidazol si algocalmin ca apoi sa continui tratamentul cu moldamin1200000 1/saptamana (timp de 3 luni). Dupa aceasta menstruatia a intarziat cu o saptamana (din cate am citit pe net si am intrebat si medicul, e normal) ea fiind regulata pana atunci. La sfarsitul menstruatiei (aseara) am intretinut relatii sexuale protejat, insa in timpul ejacularii s-a rupt prezervativul. Am luat pilula de a doua zi (Postinor) la o ora dupa "incident". Astazi am facut injectia cu moldamin insa nu am mentionat ca am luat pilula de a doua zi. E posibil ca pilula de a doua zi sa nu isi faca efectul si sa apara surprize neplacute ? Ce s-ar putea intampla si la ce ar trebui sa ma astept ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Yasmine si Moldaminul
- 4pilula de a doua zi
- 4pilula de a 2 zi
- 4Moldamin si alcoolul
- 2Claritromicina merge cu moldamina?
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 1sifilis tratat cu moldamin iar rezultatul e marit
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 4antibiotic si pastila de a doua zi
- 1Escapelle
- 0Durere musculara in urma injectiilor cu moldamin
- 0Escapelle dupa 68 ore
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Escapelle și microgynon
- 1Ginecolog
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 5Pastila de a doua zi
- 2Sunt gravidă??
- 1Va rog sa ma ajutați nu știu dacă sunt însărcinată sau nu
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi antibioticele si pilula de a doua zi moldamin
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: