pilula de a2a zi
ieri am avut un contact sexual cu iubitul meu si s-a rupt prezervativul...eu iau anticonceptionale karissa dar sapt trecuta miercuri cred k am luat km tarziu pilula deoarece numai retin ora la kre am luat prima pilula...mmaine as vrea sa iau pastila de a2a zi, dar nush kt costa si dk isi face efectul dk contactul sexual l-am avut aseara..va multumesc.as dori un rasp kt se poate de repede deoarece sunt f speriata nush ce sa fac...
1 comentarii
deci, nu am inteles eu bine sau e asa?
tu iei anticonceptionale, folosesti prezervativul, iar daca s-a rupt vrei sa iei si pilula de a 2 a zi?
odata ce iei anticonceptionale nu mai ai nevoie de pilula de a 2 a zi, iar prezervativul daca vrei sa-l folosesti pentru alte precautii, asta e deciderea ta.
toate pilule astea contin niste hormoni care mai tarziu s-ar putea sa-ti dauneze, pupici.
tu iei anticonceptionale, folosesti prezervativul, iar daca s-a rupt vrei sa iei si pilula de a 2 a zi?
odata ce iei anticonceptionale nu mai ai nevoie de pilula de a 2 a zi, iar prezervativul daca vrei sa-l folosesti pentru alte precautii, asta e deciderea ta.
toate pilule astea contin niste hormoni care mai tarziu s-ar putea sa-ti dauneze, pupici.
Alte subiecte recente din această secțiune: