Pilula neluata la aceasi ora, poate fi periculos?

17-06-2008
Chast
Nu este medic/terapeut
Chast
Buna ziua, am o întrebare pe care am uitat sa i-o pun ginecologului meu. Eu nu iau pilula la aceasi ora, mereu o iau cu întârziere dar nu depasesc niciodata cele 12 ore. Mi s-a spus ca pilula daca este uitata, o poti lua pâna în a 12-cea ora si tot îsi face efectul. Pai întrebarea este urmatoarea, care-i diferenta daca o iau mereu cu întârziere decât daca as lua-o la ora fixa? Riscuri de sarcina oricum nu pot exista, nu?

Multumesc din avans.
1 comentarii
0
17-06-2008, ora 00:00
s_daniela
Nu este medic/terapeut
s_daniela
Din cate stiu eu exista acel 1-3%care nu te protejeaza din siguranta de 99-97%.In cazul in care iei pilula la aceasi ora fara intarziere esti protejata 100%.Un sfat daca imi permiti:Pune telefonul sau un ceas pe care il ai tot timpul la tine sa sune la ora cand vrei sa-ti iei pastila si sigur nu vei uita.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul