placenta praevia si col deschis

Am placenta praevia si colul deschis la 23 saptamani de sarcina. Sunt disperata. Iau gynipral o jumatate de tableta la opt ore, utrogestan 2 tablete seara inainte de culcare si no-spa 2 tablete pe zi, centrum materna 1 tableta pe zi.
Sunt foarte ingrijorata si va rog sa-mi spuneti daca exista vreo sansa ca acest col sa se inchida.? Placenta stiu ca poate sa se mai ridice. De asemenea va rog sa-mi spuneti ce pot face in afara de repaus si tratamentul pe care vi l/am descris, pentru a determina inchiderea colului sau ridicarea placentei, pentru a ajunge cu aceasta sarcina la termen?
Multumesc mult
Sunt foarte ingrijorata si va rog sa-mi spuneti daca exista vreo sansa ca acest col sa se inchida.? Placenta stiu ca poate sa se mai ridice. De asemenea va rog sa-mi spuneti ce pot face in afara de repaus si tratamentul pe care vi l/am descris, pentru a determina inchiderea colului sau ridicarea placentei, pentru a ajunge cu aceasta sarcina la termen?
Multumesc mult
1 comentarii

Nu ai ce face. Daca nu aveai placenta praevia se putea corecta cervixul incompetent printr-un cerclaj.Dar datorita placentei praevia nu e nimic de facut decat terapie, repaos si iar repaos pentru a aduce sarcina cat mai aproape de termen [daca e posibil si nu sunt hemoragii ] sau cat mai aproape de viabilitatea fetala pentru a se putea scoate in siguranta bebelusul prin operatie cezariana.Rabdare si iar rabdare daca vrei sa ai un copil sanatos.Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Bună seara! Mi se poate face dublu test la 14 săptămâni:( ? Mulțumesc
- 1Balonare in sarcina
- 1Scurgeri maronii în sarcină
- 1Dublu test
- 2Test paternitate prenatal
- 0Amniocenteza. E posibil sa sufere de T21.
- 1Sarcina la 46 de ani
- 0Probleme morfologie T2
- 0Clarificare morfologie
- 1Data conceptiei - pentru medic ginecolog