poate aparea greata la 6 zile de la contactul cu risc?

13-02-2011
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
pe 8 februarie am avut un contact si s-a scurs putina sperma din prezervativ, aseara am consumat alcool si am vomitat, azi mi-a fost rau si am simtit stari de voma toata ziua, e posibil sa fiu insarcinata si sa apara simptomele la 6 zile?
1 comentarii
0
13-02-2011, ora 22:24
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
psihic orice simptom este posibil. de vreme ce te crezi gravida atunci cu siguranta vei avea toate simptomele de la dureri de sani la tot ce vrei. anul trecut te simteai grea in burta, apoi ca ti misca ceva, gravida nu cred ca a trecut zi in care sa nu te crezi... deci oricum simptomele le ai dintotdeauna.
plus alcoooooolul

ti am explicat cred ca nu ai cum sa ramai gravida de la situatia descrisa de tine... de ce iti faci griji asa in disperare???
chiar nu vrei sa te bucuri de viata niciun pic? te rooooog du-te la doctor sa ti faca analize sa ti prescrie anticonceptionale care sa mearga perfect la corpul tau si sa nu mai ai astfel de stressuri... (si o vizita mica la un psiholog cu care sa discuti, sincer te-ar ajuta enorm enorm)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul