Poate exista o sarcina?

Am avut un contact sexual neprotejat acum 4 sapt (2.09) de foarte scurta durata (maxim 5 min.) in care nu a existat ejaculare in interior si nici o ejaculare recenta (ultima ejaculare a fost cu 2 zile inainte). Menstruatia mi a venit cu 2 zile mai devreme (14.09) a fost mai redusa cantitativ, dar de mai lunga durata, mai exact 6 zile. Am efectuat testul de sarcina la 28 de zile de la contact cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Totusi poate exista o sarcina?
4 comentarii

Buna Nicoleta. Eu cred ca nu sunt sanse sa fi insarcinata dar cauta sa te informezi mai mult despre riscurile de a ramane insarcinata in cazul in care nu-ti doresti asta. Nu conteaza daca a mai ejaculat recent sau nu sau daca "nu a ejaculat in interior". Citeste despre lichidul preejaculator ca daca viitoare sa nu mai stai cu grija. Succes!

Multumesc pentru raspuns. Da am citit mai multe articole despre acest lichid si informatiile difera de aceea am ramas cu cateva intrebari. Menstruatia mi a venit si luna aceasta la data normala deci am avut 2 menstruatii de la acel contact. Sper ca totul sa fie bine. Credeti ca ar mai fi necesar sa repet un test de sarcina cand mi se termina menstruatia?

Nu cred ca este necesar dar pentru linistea ta, o poti face. Succes si ai grija pe viitor pentru ca si stresul ca ai putea fi insarcinata daca nu-ti doresti, iti poate intarzia menstruatia.

Nu a fost cazul unei intarzieri menstruale, dar tot am fost putin stresata din aceste cauze. O sa il repet. Credeti ca daca il voi face la 7 sapt de la contact si va fi negativ va mai fi vreun motiv de ingrijorare?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8nu mai mai dumiresc odata!!!
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 2sunt insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 3Sunt insarcinata?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 1Sarcina ?
- 2Anticonceptionale si risc de sarcina
- 4A ramas insarcinata ?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 2sarcina sau nu?
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: