Poate exista o sarcina?
Am avut un contact sexual neprotejat acum 4 sapt (2.09) de foarte scurta durata (maxim 5 min.) in care nu a existat ejaculare in interior si nici o ejaculare recenta (ultima ejaculare a fost cu 2 zile inainte). Menstruatia mi a venit cu 2 zile mai devreme (14.09) a fost mai redusa cantitativ, dar de mai lunga durata, mai exact 6 zile. Am efectuat testul de sarcina la 28 de zile de la contact cu prima urina de dimineata si a iesit negativ. Totusi poate exista o sarcina?
4 comentarii
Buna Nicoleta. Eu cred ca nu sunt sanse sa fi insarcinata dar cauta sa te informezi mai mult despre riscurile de a ramane insarcinata in cazul in care nu-ti doresti asta. Nu conteaza daca a mai ejaculat recent sau nu sau daca "nu a ejaculat in interior". Citeste despre lichidul preejaculator ca daca viitoare sa nu mai stai cu grija. Succes!
Multumesc pentru raspuns. Da am citit mai multe articole despre acest lichid si informatiile difera de aceea am ramas cu cateva intrebari. Menstruatia mi a venit si luna aceasta la data normala deci am avut 2 menstruatii de la acel contact. Sper ca totul sa fie bine. Credeti ca ar mai fi necesar sa repet un test de sarcina cand mi se termina menstruatia?
Nu cred ca este necesar dar pentru linistea ta, o poti face. Succes si ai grija pe viitor pentru ca si stresul ca ai putea fi insarcinata daca nu-ti doresti, iti poate intarzia menstruatia.
Nu a fost cazul unei intarzieri menstruale, dar tot am fost putin stresata din aceste cauze. O sa il repet. Credeti ca daca il voi face la 7 sapt de la contact si va fi negativ va mai fi vreun motiv de ingrijorare?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2need help: sunt insarcinata?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 4pot fi insarcinata raspundeti-mi va rog
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 3sunt sau nu gravida?
- 4Sarcina?
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 3sarcina sau premenopauza
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 1Posibila sarcina ?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 0Anticonceptionale
- 6Sunt însărcinată?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: