Poate fi sarcina?

30-11-2021
Madalina1997
Nu este medic/terapeut
Madalina1997
Pe data de 15 noiembrie 2021, am efectuat un test de ovulație și au ieșit instant 2 liniuțe, in aceeași zi am fost și la medicul ginecolog, recoltând analize hormonale, iar la rezultat, mi-a confirmat și medicul că într-adevăr eram la ovulație. In acea seara și în următoarele 2 (in care am efectuat teste de ovulație, ieșit pozitive, cu a doua liniuță din ce in ce mai slabă) am avut contact neprotejat, dorindu-mi o sarcina. Astăzi, pe 30 iulie când trebuia să îmi vina CM am simțit o durere puternica de burta și a început să curgă ceva roz, vizibil pe hârtia igienică. Ar putea fi CM peste sarcina? Îmi doresc mult sa fie un bebeluș. Când sa fac un test de sarcina?
Precizez că nu am probleme de sănătate, dar am CM foarte neregulat și am luat 3 ani anticoncepționale fără întrerupere, pe care le-am oprit încă din iulie 2021, încercând de atunci sa avem un bebeluș.
Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul