poate fi sarcina extrautrina?

16-09-2009
teo_dora_td
Nu este medic/terapeut
teo_dora_td
am facut 4 teste de sarcina care au iesit negative insa menstruatia tot imi intarzia, la sfatul unei prietene am luat 5 zile duphaston, cate 3/zi, insa tot nimic, am fost la un medic ginecolog care mi-a spus ca poate sa existe o sarcina dar fff mica??????(nu imi pot imagina cum este posibil ca un medic sa NU isi poate da seama daca este sau nu vb de o sarcina sau nu).Menstruatia mi-a venit in urmatoarele 3 zile insa nu a fost cum era de obicei.Pe langa aceesta problema am fost informata ca pe ovarul drept exista un chis de 4cm, pe cel stang fff multe chisturi ff mici si circa 60% din colul uterin este o rana. Intrebarea mea in primul rau este daca ar putea sa existe o sarcina extrauterina? si daca este posibil sa existe asa o rana pe col. Tratamentul recomandat a fost Eficef; Rubifen si ovule Fluomizin(pe care nu l-am luat) si cauterizarea ranii in a 3 zi de menstruatie.Va multumesc si astept raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul