Poate fi sarcina sau nu ?
Buna.Am si eu un stres. Cu 2 saptamani in urma, a 13-a zi dupa ultima menstruatie, am facut sex cu prezervativ, dar inainte de a-l pune, aproximativ un minut a fost penetrare fara.
Trebuia sa imi vina menstruatia zilele astea, mi-a aparut o sangerare si crezand ca imi vine ciclul, am inceput sa iau Yasmin, anticonceptional. Sangerarea a continuat 2 zile, se observa doar pe servetel.lntrebare e daca as putea fi insarcinata sau am dereglat ciclul cu anticonceptionalele.?
Mentionez ca am schimbat mediul de curand, lucrez mult, sa fie si oboseala de vina? Nu mi s-a mai intamplat asta si mi-e teama de sarcina totusi.
Un raspuns va rog !
Trebuia sa imi vina menstruatia zilele astea, mi-a aparut o sangerare si crezand ca imi vine ciclul, am inceput sa iau Yasmin, anticonceptional. Sangerarea a continuat 2 zile, se observa doar pe servetel.lntrebare e daca as putea fi insarcinata sau am dereglat ciclul cu anticonceptionalele.?
Mentionez ca am schimbat mediul de curand, lucrez mult, sa fie si oboseala de vina? Nu mi s-a mai intamplat asta si mi-e teama de sarcina totusi.
Un raspuns va rog !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 3imi fac griji degeaba?
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 3Gravida sau nu?
- 2e posibil sa raman gravida?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 3O posibila sarcina?
- 5Se poate sa fie insarcinata!?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 5oare sunt gravida
- 7Help.. sarcina?
- 0este adevărat ?
- 5sunt insarcinata daca?
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: