Poate fi sarcina sau nu ?
Buna.Am si eu un stres. Cu 2 saptamani in urma, a 13-a zi dupa ultima menstruatie, am facut sex cu prezervativ, dar inainte de a-l pune, aproximativ un minut a fost penetrare fara.
Trebuia sa imi vina menstruatia zilele astea, mi-a aparut o sangerare si crezand ca imi vine ciclul, am inceput sa iau Yasmin, anticonceptional. Sangerarea a continuat 2 zile, se observa doar pe servetel.lntrebare e daca as putea fi insarcinata sau am dereglat ciclul cu anticonceptionalele.?
Mentionez ca am schimbat mediul de curand, lucrez mult, sa fie si oboseala de vina? Nu mi s-a mai intamplat asta si mi-e teama de sarcina totusi.
Un raspuns va rog !
Trebuia sa imi vina menstruatia zilele astea, mi-a aparut o sangerare si crezand ca imi vine ciclul, am inceput sa iau Yasmin, anticonceptional. Sangerarea a continuat 2 zile, se observa doar pe servetel.lntrebare e daca as putea fi insarcinata sau am dereglat ciclul cu anticonceptionalele.?
Mentionez ca am schimbat mediul de curand, lucrez mult, sa fie si oboseala de vina? Nu mi s-a mai intamplat asta si mi-e teama de sarcina totusi.
Un raspuns va rog !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 4sunt insarcinata?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 1Teama de sarcina
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 4sarcina sau nu?
- 2E vorba de sarcina ?
- 2Sarcina?
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 3Sex neprotejat
- 6Sunt însărcinată?
- 0Pot fi insarcinata?
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: