Poate fi un test de sarcina fals pozitiv?

29-08-2018
Luana17
Nu este medic/terapeut
Luana17
Buna ziua!Am 22 de ani și din ultima consultație, din luna Martie am primit diagnosticul de ovare polichistice și rana mică pe colul uterin.Am primit tratament specific, doar ca nu am mai apucat sa merg in luna Iulie la control pentru ca am plecat din țara.
Problema mea este următoarea: ultima menstruație a fost pe 20 Iulie, ciclul meu nu este chiar regulat, vine la aproximativ 37-38 de zile.Am făcut doua teste de sarcina acum aproximativ o săptămâna care au ieșit pozitive, nu am așteptat deloc, cele doua liniuțe au ieșit instant.Aceste teste au fost făcute înainte cu 4 zile de menstruație care nici acum nu a venit.Ideea e ca simptomele specifice menstruației au început cu o săptămâna de perioada in care ar fi trebuia sa-mi vina așa cum se și obișnuiește la mine sa apăra și pe care le am și acum plus o scurgere gălbuie care apărut de ieri și dureri suportabile, dar dese de burta, înțepături in burta, însoțite de urinari dese dar fără durere sau jena.In urma cu o luna am avut doua episoade de infecție urinara dar care nu m-a ținut decât câteva ore, cu usturimi și urinari dese după care s-au oprit de la sine(bănuiesc eu ca asta ar fi fost).Un control voi face abia peste o săptămâna când voi ajunge in țara.As vrea o părere, daca e sigur 100% ca sunt însărcinată
1 comentarii
0
29-08-2018, ora 23:01
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Nu stiu daca iti doresti sau nu sarcina, dar eu cred ca esti insarcinata. Test de sarcina fals pozitiv e cam rar, mai ales ca ai facut doua si zici ca a doua linie s-a inrosit foarte repede.
Asa ca...felicitari? :)
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul