poate fi vorba de o sarcina?
Daca iei prostinor si totusi nu ar fi cazul mai apare acea sangerare?am facut sex neprotejat pr meu nu a ejaculat in mine dar totusi mi'a fost frica iar dupa aproximativ 3 ore am luat prostinor, apoi am luat in continuare dupa 12 ore...au trecut 5 zile de la administrarea medicamentului nu am simtit nici una din simptome si nici sangerarea aceea nu a aparut in schimb mi s'au umflat sanii si ma dor, , , este posibil ca medicamentul sa nu'si fi facut efectul si sa fi ramas insarcinata?
2 comentarii
dupa parerea mea nu :) mai asteapta 10-12 zile de la acel contact sexual si fa-ti un test de sarcina..daca iti iese negativ repeta-l in caz ca iti intarzie menstruatia
Ma gandesc sa daca totusi nu a fost cazul sa iau prostinor tot apar unele efecte cum ar fi faptul k ma cam dor sanii si s'au umflat k inainte de menstruatie, oricum pe 3 martie ar trebui sa'mi vina menstruatia..din cate am inteles eu din ce am citit pe forum acea sangerare ar fi rezultatul fatului k s'a intrerupt o sarcina..nu stiu ce sa mai cred nici eu nu am gasit un raspuns concret
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??