Poate fii o sarcina?

11-05-2017
Lulizuzu
Nu este medic/terapeut
Lulizuzu
Buna Ziua! Am avut cateva scurgeri maronii ieri, am crezut ca incepe sa imi vina fiind perioada dar nu sa intamplat asa, cu toate ca nu am mai avut niciodata scurgeri maronii la inceputul menstruatiei pana acum. Azi tot asa putine picaturi maronii am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Eu si sotul meu ne dorim foarte tare un copil. Ce poate fii??
3 comentarii
1
12-05-2017, ora 10:32
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

pentru confirmarea unei sarcini va recomandam efectuarea unui test de sange BetaHcg si o ecografie, pe internet nu va poate spune nimeni daca sunteti sau nu insarcinata, va recomandam sa consultati un medic


Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
1
12-05-2017, ora 18:53
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Pot sa fie multe variante de la un ciclu anovulator (fara ovulatie) pana la o sarcina incipienta sau prost implantata (extrauterina)! Daca nu se declanseaza menstra obisnuita faceti un test de sarcina din sange bHCG si daca e pozitiv mergeti la doctor!
0
13-05-2017, ora 22:23
Lulizuzu
Nu este medic/terapeut
Lulizuzu
Buna seara, si va multumesc pentru raspuns. CM a venit normal nu stiu ce sa intamplat cred ca m am panicat aiurea. Inca o data multumesc mult pentru raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: