poate fii semn k sunt gravida???

19-11-2011
mikygaby
Nu este medic/terapeut
mikygaby
buna seara as avea si eu o intrebare!Eu am avut menstuatia pe 9 si a durata pana pe 12.in schimb de 2 zile am o scurgere rozalie nu miroase dar ma sperie la inceputul luni am facut un test papanicolau si secretie nu mia iesit nimic a zis doctoru ca este totul ok.tin sa precizez k acum 2 luni am pierdut o sarcina:( credetzi ca scurgerea rozalie ar fii vreun semn de o noua sarcina??? Va multumesc si astept un raspun
2 comentarii
0
19-11-2011, ora 01:48
mikygaby
Nu este medic/terapeut
mikygaby
ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns:(( va rog.
0
19-11-2011, ora 08:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din moment ce tocmai aţi avut menstruaţie şi aţi mai făcut şi control recent, nu aveţi nici cel mai mic motiv să bănuiţi o sarcină prezentă. De ce, atunci, această secreţie ? Nu am destule elemente să vă răspund. Dacă, totuşi, problema persistă mai mult de o săptămână, o vizită la doctorul dv ar fi indicată.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul