Poate fii vorba despre o sarcina?

Buna ziua, am si eu o nelamurire cu privire la o posibila sarcina..am sa incep prin a va spune ca ciclul menstrual este regulat acesta venind in data de 15 a fiecarei luni. In luna Ianuarie am decis sa iau pentru o luna o folie de anticonceptionale la care am renuntat imediat in luna urmatoare. In luna Ianuarie ciclul menstrual a venit normal pe data de 15 in schimb in Februarie a intarziat 3 zile venindu-mi pe data de 18 (m-am gandit ca a intarziat deoarece am intrerupt administrarea acelor anticonceptionale). Incepand cu 3 Martie am avut contact sexual neprotejat cu sotul meu dorindu-ne foarte mult un bebe.doar ca acum pe 13 Martie a aparut o scurgere rozalie si destul de fluida.crede-ti ca poate fii vorba despre o sarcina? Cand pot face un test de sarcina?Trebuie sa astept sa se termine aceasta scurgere rozalie sau il pot face si acum?.Va multumesc frumos!
5 comentarii

Buna ziua.
Puteti face un test de sarcina, dar eventual va fi slab pozitiv, adica a doua liniuta se va vedea destul de slab.
Cel mai sigur ar fi sa faceti o analiza de sange - beta HCG si veti stii cu siguranta daca este sau nu vorba de o sarcina.
O zi buna.
Puteti face un test de sarcina, dar eventual va fi slab pozitiv, adica a doua liniuta se va vedea destul de slab.
Cel mai sigur ar fi sa faceti o analiza de sange - beta HCG si veti stii cu siguranta daca este sau nu vorba de o sarcina.
O zi buna.

Va multumesc frumos pentru raspuns! O zi buna si dumneavoastra!

Buna ziua doamna doctor, ma scuzati ca va deranjez din nou dar de dimineata am facut testul si mi-a iesit negativ.cat de sigur este testul de sarcina? pentru a fii mai sigura la cat timp pot repeta testul? Va multumesc aniticipat si sa aveti un weekend frumos!

Testul de sange beta HCG costa 45 lei si este cel mai sigur.
Testele de urina pot da si rateuri.
Testele de urina pot da si rateuri.

Buna ziua! Pot fi insarcinata daca ieri mi-a venit o pata deschisa la culoare dupa care n-a mai venit nimic, iar azi cand m-am trezit cm, nu am dureri de burta, doar ma simt molesita.Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex in timpul menstruatiei
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 4oare sunt garvida?
- 5sunt insarcinata?
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 8insarcinata sau nu?
- 5oare sunt gravida?
- 8Eeste posibila o sarcina?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 6Ejacularea in mana
- 7Ce as putea face?
- 2Insarcinata?
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: