posibil.
buna ziua, am si eu nevoie de ajutorul unui medic... folosesc logest de 7 luni...am luat 25 de pastile in loc de 21, ciclul a venit normal dupa intreruperea pastilelor insa nu am mai continuat cu ele, leam intrerupt. dupa 15 zile 15.06.2009 am avut o scurgere inchisa la culoare, insa ciclul nu mia venit nici in ziua de azi 05.07.2009.
am avut si contact sexual de patru ori, insa s-a retras la timp.as avea ceva intrebari...
cat se mentine contracepti dupa intreruperea pilulelor? eu am mai facut un tratament cu diane 35 iar dupa 2 ani leam intrerupt pentru 6 luni.am avut contact sexual si nu mam ferit, dar nici nu am ramas insarcinata.
este posibil sa fiu insarcinata?
este posibila dereglarea mentruala dupa intreruperea pilulelor?
va rog sa ma ajutati
nu ma aflu in tara si as dori sami dati cateva sfaturi inainte de a consulta ginecologul
am avut si contact sexual de patru ori, insa s-a retras la timp.as avea ceva intrebari...
cat se mentine contracepti dupa intreruperea pilulelor? eu am mai facut un tratament cu diane 35 iar dupa 2 ani leam intrerupt pentru 6 luni.am avut contact sexual si nu mam ferit, dar nici nu am ramas insarcinata.
este posibil sa fiu insarcinata?
este posibila dereglarea mentruala dupa intreruperea pilulelor?
va rog sa ma ajutati
nu ma aflu in tara si as dori sami dati cateva sfaturi inainte de a consulta ginecologul
1 comentarii
Nu cred ca esti insarcinata, Un test de sarcina ai facut? O ecografie abdomino-pelvina ? Dereglarea hormonala nu este de la intreruperea pilulelor, trebuie vazuta starea ovarelor.
Alte subiecte recente din această secțiune: