Posibil sarcina???
Salutare!!!! Am o mare dilema, am avut ultimul cm pe 23 martie, pe 3 aprile am avut contact neprotejat, pe 7 aprilie am fost la ginecolog pt un control de rutina. A spus ca totul este bine, analizele mi-au iesit f bine. Problema este ca cm a venit mai devreme pe 18 aprilie, am avut cateva cheaguri in prima zi iar acum (22 aprilie) am sangerari sporadice de culoare f deschisa, am niste intepaturi in abdomen, putin somnolenta... Ideea e ca de obicei cm vine numai la 29-31 zile maxim si ma tine 3 zile moment in care fluxul e mai ridicat, apoi se opreste treptat, am scurgeri maronii spre finalul lui. Sangerarea de acum e ciudata tare, nu am mai avut de cand ma stiu asa ceva. Daca doctorul mi-a zis ca e totul ok, e posibil sa fie sarcina??? Mi-am cumparat test de sarcina dar ma gandeam sa-l fac de dimineata. Astept o parere!!!
7 comentarii
Vrei sa ramai insarcinata ?
Nu se intelege exact de ce nu folositi prezervativ.
Testul de sarcina se face la perioada scrisa pe prospect. 2-3 saptamani de la contact.
Nu se intelege exact de ce nu folositi prezervativ.
Testul de sarcina se face la perioada scrisa pe prospect. 2-3 saptamani de la contact.
Da vrem sa avem un bebelus, am zis ca se intelege...
Foarte bine. Fa testul fix la perioada scrisa pe prospect. Nu inainte.
Doamne ajuta sa fie bine!!!! Am emotii, ce sa zic...
Am facut un test, a iesit negativ...:((( o sa-mi sun medicul sa vad ce s-a intamplat.. Oricum simptomele sunt foarte ciudate...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??