posibil sarcina sau doar chestie de subconstient?

21-06-2010
myra989
Nu este medic/terapeut
myra989
problema mea se pune in felul urmator:ultimele trei menstruatii leam avut astfel:16 aprilie, 17 mai si 14 iunie.intre ultimele doua am avut contact sexual protejat doar ca la un moment dat prietenului meu i-a cazut prezervativul.ne-am dat seama si ne-am oprit dar nu stiu daca nu a fost prea tarziu.de aprox o saptamana(de pe 14 iunie) am crampe la stomac, usoare ameteli, sanii mai moi, semne de oboseala.in schimb e drept ca nu prea am mancat in ultima perioada din cauza stresului si pote de aici crampele stomacale si ameteala.am citit de pe internet cam care ar fi simptomele unei sarcini insa...neconclusiv.am nevoie de o parere!urgent!!:(((
1 comentarii
0
21-06-2010, ora 11:31
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pai fa-ti un test de sarcina si scapi de dubii.In orice caz, la o sarcina sanii se intaresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul