Posibila raceala?
Buna ziua.
De ieri a inceput sa imi fie frig, am inceput sa dardai la temperatura de afara, si am si o durere de cap. Ma dor si ochii, si ma simt slabit... Daca ma ridic din pat sau incerc sa fac ceva care necesita un pic de efort, simt ca imi urca sangele in cap, si inima bate mai tare ca de obicei - daca stau in pat observ cum mi se 'misca' pieptul din cauza batailor inimii. Din ce am inteles ar fi Tahicardie, asociata febrei, adica este normal, dar nu stiu sigur :)
Vreau sa mentionez ca am dormit cu geamul deschis cand a plouat zilele acestea, dar nu mi-a fost frig... Mama imi spune ca m-ar fi tras curentul. Am luat Vitamina C cu Propolis, niste paracetamol, mi-a mai dat mama niste Ketoprofen la plic, care este efervescent. Nu si-au facut efectul deloc, de ieri si azi toata ziua ma simt la fel!
De ieri a inceput sa imi fie frig, am inceput sa dardai la temperatura de afara, si am si o durere de cap. Ma dor si ochii, si ma simt slabit... Daca ma ridic din pat sau incerc sa fac ceva care necesita un pic de efort, simt ca imi urca sangele in cap, si inima bate mai tare ca de obicei - daca stau in pat observ cum mi se 'misca' pieptul din cauza batailor inimii. Din ce am inteles ar fi Tahicardie, asociata febrei, adica este normal, dar nu stiu sigur :)
Vreau sa mentionez ca am dormit cu geamul deschis cand a plouat zilele acestea, dar nu mi-a fost frig... Mama imi spune ca m-ar fi tras curentul. Am luat Vitamina C cu Propolis, niste paracetamol, mi-a mai dat mama niste Ketoprofen la plic, care este efervescent. Nu si-au facut efectul deloc, de ieri si azi toata ziua ma simt la fel!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5imi vine sa merg mereu la baie... e vorba de o raceala?
- 4colargol administrat bucal
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 7Astm bronsic dupa raceli repetate
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 1pilula uitata si raceala
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 7Hemograma completa, valori marite si scazute??
- 1raceala, transpiratie...
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 3Raceli repetate si otita
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 1tratament raceala pentru un cardiac
- 5ureche infundata in urma unei raceli
- 2raceala la bebelusi
- 1tuse cu expectoratie cu urme de sange
- 0Dieta in raceli si gripe
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 1Am racit vara ?
Mai multe informații despre: Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: