Posibila sarcina?

Bună ziua! Sunt puțin panicată, luna aceasta trebuia să îmi vina menstruația in data de 12 și se pare că întârzie. Sunt panicata deoarece am avut mai multe contacte cu partenerul, el ieșind la timp. Exista posibilitatea sa fiu însărcinată deși am făcut deja 4 teste și toate au ieșit negative. Nu îmi întârzie niciodată, tot timpul îmi vine în aceeași dată sau uneori cu o zi mai repede. Oare am făcut testele prea repede? De obicei înainte de menstruație am dureri mari de sâni cu o săptămână înainte, de data aceasta au apărut dureri doar de sfârcuri când trebuia sa vina menstruația. Mulțumesc!
2 comentarii

Buna.
Rata de esec a metodei pe care o folositi e de 40 %. Din cauza lichidului preseminal care se elimina la inceputul actului sexual si contine spermatozoizi, puteti ramane insarcinata. Test la 7 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani dupa ultimul act sexual neprotejat. Ati facut testele prea devreme.
Rata de esec a metodei pe care o folositi e de 40 %. Din cauza lichidului preseminal care se elimina la inceputul actului sexual si contine spermatozoizi, puteti ramane insarcinata. Test la 7 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 saptamani dupa ultimul act sexual neprotejat. Ati facut testele prea devreme.

Bună ziua. Mulțumesc frumos, mâine voi merge la medic și voi vedea ce se întâmplă. Poate am ceva de natura hormonala, chist sau pur și simplu s-a întâmplat să întârzie. Am întrebat aici pentru că eram curioasa daca a mai trecut cineva prin asta și să îmi fac o idee până marți când este doamna doctor la lucru

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 115sunt sau nu gravida?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 8Fetele cu STERILET... HELP !
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 4oare sunt garvida?
- 4nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
- 7Diane 35 si sarcina
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 0sunt insarcinata?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 0intarzierea menstruatiei
- 0Oare sunt însărcinată???
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 1Pot fi însărcinată?
- 1Sex neprotejat la menstruatie
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei