posibila sarcina?
sunt ingrijorata din cauza faptului ca de 3-4 zile am dureri de stomac cu senzatie de greata, ma simt balonata, sunt obosita, am stare de somnolenta.
as dori sa mentionez ca luna trecuta in urma unui act sexual neprotejat am luat pastila de a doua zi, iar luna aceasta ciclul mi.a venit normal--poate prea putin timp:3- 4 zile din 5-6.e posibil sa fie o sarcina sau sa am probleme de stomac, fiere.
as dori sa mentionez ca luna trecuta in urma unui act sexual neprotejat am luat pastila de a doua zi, iar luna aceasta ciclul mi.a venit normal--poate prea putin timp:3- 4 zile din 5-6.e posibil sa fie o sarcina sau sa am probleme de stomac, fiere.
3 comentarii
as dori sa adaug ca actul sexual neprotejat a avut loc exact in perioada fertila, iar pastila am luat-o la 6 ore dupa.ciclul mi.a venit pe 16 mai exact la 28 de zile.multumesc
Cred ca un test de sarcina(se gasesc la farmacie si nu sunt scumpe) v-ar da raspunsul la aceasta intrebare. Noi, pe forum, in absenta unui control ginecologic, nu ne putem da cu parerea pe aceasta tema
daca ciclul ti-a venit fix la 28 de zile, sansele sunt aproape nule sa fii insarcinata. Doar sa ai ghinion...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex in timpul menstruatiei
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 5pot ramane insarcinata?
- 3pot fi sau nu insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 8Pot sa raman insarcinata..?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 5sarcina sau...?va rog
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: