posibila sarcina?
Salut.acum doua saptamani si ceva am avut un contact sexual neprotejat si a ejaculat in anus, apoi nu am mai continuat.menstruatia mi-a venit peste cateva zile si m-a tinut cam o saptamana.am facut doua teste de sarcina si mi-au iesit negative. acum ma dor putin sanii, alte simptome nu am...e totusi posibil sa fiu insarcinata?
3 comentarii
Deci sa recapitulam : ai facut sex anal ca sa spunem pe romaneste, apoi ti-a venit menstruatia si nu ai nici un fel de simptom decat ca te dor sanii?Ce te face sa te gandesti ca este posibil macar 1% sa fii ramas insarcinata?NU este posibil asa ceva asa ca poti fii linistita.
nu stiu ce ma face sa ma gandesc la asta, probabil am citit o gramada de lucruri pe net care m-au facut sa ma panichez degeaba :(. cred ca ar trebui sa ma mai linistesc...
Ar fi cazul sa te linistesti...daca mai ai astfel de panicari :).poti sa te adresezi chiar unei prietene cu mai multa experienta...succes in continuare... :))
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 3Sper sa nu fiu gravida
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 3vreo sansa sa raman?
- 1Sarcina sau raceala?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1Sarcina?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 3Ajutor, va rog! ROG parerea unui MEDIC !
- 2Sex oral
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: