posibila sarcina????

22-07-2011
princess_daiana
Nu este medic/terapeut
princess_daiana
buna!am si yo o intreabre:in luna iunie cmmi-a venit in data d 6 cu o intarziere d 2 zile km ar fi fost normal sa imi vina.adik in data d 4 ale lunii.precizez k am luat anticonceptzionale pana in luna ianuarie knd dupa 6 pastile de yasmin mi-a fost fff rau aveam stare d greatza, ametzeli si nepofta d mancare si amrenuntzat in a le lua. d atunci nu mai folosesc nici un fel de pastile.luna aceasta in schimb in loc d am veni mai devreme sau la fel mi-a venit in data de 9.scurgerile au fost fff slabe si spre surprinderea mea au fost d 5-6 zile ceea c mi s-a parut enorm deoarece in general a 4 zi nu mai aveam nici o scurgere.akmvine intrebarea s poate sa fiu insarcinata.nu mi-am fakt un test numai din cauza groazei de a iesi pozitiv.am o relatzie stabila, nu sunt casatorita si sincer nu n dorim un copil akm.am avut stari de greatza sapt trecuta knd a fost fff cald akmke mai racoare nu mai am probleme, ma km doare stomacul.sunt ff ingrijorata.poate sa fie si din cauza stresului si nervilor care ii amde la locul d munca?la care se adauga si oboseala kmuncesc d dimineatza pana seara?
1 comentarii
0
22-07-2011, ora 22:40
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Niciun semn de sarcina in tot ce ati relatat.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul