posibila sarcina?

22-01-2014
mariaq22
Nu este medic/terapeut
mariaq22
Bună tuturor! Am o foarte mare nelamurire si anume: dupa primul contact sexual, cu ejaculare afara (adica nu in vagin) am avut din nou contact sexual la aproximativ 10 minute, prietenul nu s-a spalat..este pisibil sa fi ramas insarcinata?va multumesc!
2 comentarii
0
22-01-2014, ora 10:48
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Maria

na vezi tu...fiecare obiect are instructiuni clare de utilizare(daca faci invers la ceea ce scrie o fai in bara)ei bine asa e si cu sexul fupa nu stiu cat timp...el nu se spala...ii ramane sperma pe canal...etc etc..un lucru e clar nu se stie sigur daca esti s-au nu esti insarcinata!este o chestie nesigura la care o alta femeie poate sa ramana, o alta nu...depinde de mai multi factori...daca baiatul s-a sters f bine de sperma...daca s-a dus la baie da urineze dupa contactul sexual ca sa se curete canalul de cea mai mica picatura de sperma.daca o facea-ti dupa cu un prezervativ stateai linistita acum...va ramane de vazut daca esti s -au nu..si data viitoare faceti lucrurile cum trebuie ca ajungeti sa fiti persoane stresate de la varste fragede si nu cred ca este cazul!!o zi faina!
0
22-01-2014, ora 13:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ mariaq22

Poti sa ramai insarcinata si datorita lichidului preseminal sau pre-ejaculator, care se elimina in interiorul vaginului la inceputul actului sexual.
Daca ai menstruatia neregulata, poti sa ramai insarcinata in orice zi a lunii, de la 1 la 31, inclusiv daca iti trece prin cap sa o faceti in timpul menstruatiei.

Nu te sfatuiesc sa ai relatii sexuale daca nu sunteti casatoriti si nu va doriti copii, deoarece vor incepe sa apara complicatiile pe capul tau, diverse piedici, probleme de sanatate, probleme cu parintii etc. Orice.
In conditiile in care voi tinerii treceti peste acest sfat sau nu il considerati pertinent, si continuati sa va jucati cu focul... in afara faptului ca poti ramane insarcinata, si un avort presupune si mai mult probleme pe viata, nu numai pina il faci si cand il faci... eu te sfatuiesc si sfatuiesc toti tinerii, ca in momentul neascultarii si al aparitiei problemelor de orice fel de natura in viata lor, sa se opreasca sa faca sex.

Nu se face sex in viata de flori de mar. Sexul se face numai in interiorul familiei si ca sa dai nastere de prunci.
Chiar si daca esti casatorita si nu mai vrei sa ai copii, trebuie sa duceti o viata curata, ca frate si sora.
Pentru ca altfel dati peste alt pacat care se numeste onanie conjugala. Si care si acesta va avea repercusiuni in viata cuplului, putand duce si la divort.

In general, facand si ferindu-te sa faci copii, e ca si cum ai vrea sa il pacalesti pe Dumnezeu.
Dumnezeu vrea sa iti ofere "viata" care este rodul dragostei dintre cei 2 din cuplu, si ei refuza darul lui Dumnezeu.

Or cu Dumnezeu nu poti sa te joci.

Pentru mai multe explicatii vizionati acest video pina la capat, de la "mama, este un candelabru cu multe brate, cu fiecare copil nascut de ea":
-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •