posibila sarcina?
buna, am ciclu regulat, pe 25 trebuia sa imi vina dar nu am avut nici simptome ca imi vine, si nici acum, pot fi insarcinata?ca semen ale sarcinii...ce pot sa spun e ca am o pofta de mancare mai mare, ma simt mai obosita, sunnt constipate si urinez mai des, la nivelul sanilor nu am nici un fel de semn ce sarcina, secretiavaginala pot spune ca este mai schimbata, si pot vorbi de un sentiment ca voi fi mama, ce credeti?este posibil sa fiu insarcinata?vamultumesc
1 comentarii
Daca ai avut contact sexual neprotejat in perioada fertila atunci da, poti sa fii insarcinata.
Simptomele pe care le-ai enumerat, in afara de neaparitia menstruatiei, nu arata deloc ca esti insarcinata. Oricum este muuult prea devreme sa ai vreun simptom
Simptomele pe care le-ai enumerat, in afara de neaparitia menstruatiei, nu arata deloc ca esti insarcinata. Oricum este muuult prea devreme sa ai vreun simptom
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 6am motive de ingrijorare?
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 2insarcinata sau nu?
- 1sunt insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 3Motive de ingrijorare?
- 5posibil sarcina
- 4Sunt şanse sa fi rămas însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: