Posibila sarcina cu anticonceptionale?

02-09-2009
camelia21
Nu este medic/terapeut
camelia21
Buna seara, iau milligest de 3 luni.am avut contact neprotejat sambata(29.08)dar nu a ejaculat inauntru. Am inceput din seara asta sa iau zanocin, movalis si nistatina si cred ca acestea reduc efectul anticonceptionalelor.credeti ca este posibil sa se instaleze o sa apara sarcina in urma contactului de acum 5 zile?cat traiesc spermatozoizii?va multumesc anticipat
2 comentarii
0
03-09-2009, ora 17:46
yoo
Nu este medic/terapeut
yoo
daca nu a ejaculat inauntru nu are cum sa ramai gravida..
0
26-03-2010, ora 10:54
lasal
Nu este medic/terapeut
lasal
chiar dacă ai ejaculat afara şi dupa aceea ai continuat relaţia sexuala (fara ca penisul sa ajunga in pozitia

flasca ) poate sa ramana insarcinata. O cantitate infima de sperma ramana pe tract datorita pozitiei erecte.

La reluarea actului sexual este posibi 1/8 din cazuri de sarcina ( post ejaculare ) Daca foloseste

anticonceptionale si in acelasi timp foloseste antibiotice sau antiinflamatori este posibila 1/10 sarcina.

Trebuie ca sarcina sa fie atent monitorizata si facute setul complet de analize.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul