Posibila sarcina cu anticonceptionale?
Buna seara, iau milligest de 3 luni.am avut contact neprotejat sambata(29.08)dar nu a ejaculat inauntru. Am inceput din seara asta sa iau zanocin, movalis si nistatina si cred ca acestea reduc efectul anticonceptionalelor.credeti ca este posibil sa se instaleze o sa apara sarcina in urma contactului de acum 5 zile?cat traiesc spermatozoizii?va multumesc anticipat
2 comentarii
daca nu a ejaculat inauntru nu are cum sa ramai gravida..
chiar dacă ai ejaculat afara şi dupa aceea ai continuat relaţia sexuala (fara ca penisul sa ajunga in pozitia
flasca ) poate sa ramana insarcinata. O cantitate infima de sperma ramana pe tract datorita pozitiei erecte.
La reluarea actului sexual este posibi 1/8 din cazuri de sarcina ( post ejaculare ) Daca foloseste
anticonceptionale si in acelasi timp foloseste antibiotice sau antiinflamatori este posibila 1/10 sarcina.
Trebuie ca sarcina sa fie atent monitorizata si facute setul complet de analize.
flasca ) poate sa ramana insarcinata. O cantitate infima de sperma ramana pe tract datorita pozitiei erecte.
La reluarea actului sexual este posibi 1/8 din cazuri de sarcina ( post ejaculare ) Daca foloseste
anticonceptionale si in acelasi timp foloseste antibiotice sau antiinflamatori este posibila 1/10 sarcina.
Trebuie ca sarcina sa fie atent monitorizata si facute setul complet de analize.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??