Posibila sarcina, pls

24-10-2020
Cristt
Nu este medic/terapeut
Cristt
Buna, tuturor
Am o problemă destul de serioasă și am nevoie de ajutorul vostru: in perioada 9-11 octombrie, apoi 15 octombrie, apoi17, 18 am avut contact sexual neprotejat. Pe data de 14 octombrie am avut o mica "sangerare" roz pal, cu simptome de arsuri, greață, sani plini, grei. Astăzi pe 24 octombrie am o sangerare care seamănă cu menstruatia fiind însoțită si de dureri de burtă, ai ocazional azi stari de greață. Aceasta sangerare este un rosu mai aprins deschis, nu seamănă deloc cu menstruatia mea normală. Mentionez ca menstruatia trecuta a fost pe data de 28 septembrie.As dori sa stiu cu disperare daca este chiar menstruatie reală sau o sangerare de nidatie?
Multumesc mult!
1 comentarii
0
26-10-2020, ora 19:07
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna seara,

fara un test de sarcina sau o ecografie nu va poate spune nimeni cu cetitudine daca este vorba despre o sarcina sau nu. Va recomandam sa mergeti la un medic specialist si sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg

O seara linistita,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: