posibilitate de sarcina? opinia unui medic?

05-11-2008
happysmilingtw
Nu este medic/terapeut
happysmilingtw
buna. 1.este posibil sa fi ramas insarcinata daca la sfarsitul foliei ( la ultimele 3 pastile) am avut niste probleme cu digestia? Mai exact ziua a 19a am avut un scaun normal si 2 mai moi ( dar nu cu apa, dupa 15-16 ore de la inghitirea pastilei), iar in ziua 20a am avut dimineata un scaun normal si apoi, altul cu apa dupa 18 ore dupa inghitirea pastilei. in ultima zi, am avut scaune normale chiar si in ziua de azi. as vrea sa stiu daca este o posibilitate de a ramane insarcinata, deoarece am avut un contact sexual sambata. menstruatiami-a venit normal, dupa 28 de zile. a inceput de duminica ( pete maronii rosiatice ), iar de luni am avut menstruatie normala pana marti dupa-amiaza cand s-a oprit. Mi s-a mai intamplat sa mi se opreasca sangerarea, si in urmatoare zi sa revina, dar a trecut deja o zi si jumatate si se pare ca s-a oprit. Este posibil sa fi ramas insarcinata? sau tulburarile sunt de la anticonceptionale? mentionez ca am si lipsa de calciu si fier ( luna aceasta nu am luat decat fier, fara calciu)
2. este posibila instalarea unei sarcini chiar daca menstruatia apare? in ciuda faptului ca am luat anticonceptionalele la ore fixe, nu le-am interferat cu alte pastile si nu am omis niciuna din ele.
4 comentarii
0
06-11-2008, ora 19:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu nu cred ca esti insarcinata .Intoleranta digestiva poti face de la tratamentul cu fier.Poate apare o sarcina peste ciclu, dar nu cred ca e cazul tau. Fa-ti saptamana viitoare un test de sarcina daca nu mai ai sangerare.
0
15-11-2008, ora 03:48
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
am si eu o intrebare.am facut sex anal cu un tip si n-am folosit nici prezervativ nici pastile.pot ramane insarcinata? va rog mult sa-mi raspundeti!!! pls
0
18-11-2008, ora 18:17
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Nu ai cum sa ramai insarcinata doar de la sexul anal. Doar daca l-ai combinat si cu sex normal...
0
19-11-2008, ora 22:30
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
aha.ms mult pt rasp anathrya.doar ca asa am auzit pe unele forumuri ca daca sperma se prelinge pana la vagin ramai.dar inseamna ca nu e adevarat.ms mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •