posibilitate sarcina?

06-05-2014
siri
Nu este medic/terapeut
siri
Buna seara!Am si eu o mica problema.Pe data de 29 aprilie mi s-a terminat menstruatia, iar pe 1 mai am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare interna.Exista sansa sa fi ramas insarcinata?La cat timp dupa contactul sexual pot considera veridic un test de sarcina?
Mentionez ca aceasta luna este prima fara AC(Logest), pe care le administram de 6 luni, fara probleme, cu ciclu regulat la 25 de zile.Ultima pastila am luat o pe data de 21 aprilie, apoi menstruatia a venit pe data de 25 aprilie si s-a incheiat pe 29.
Astept raspunsuri, in special al unui medic.
Multumesc!
2 comentarii
0
06-05-2014, ora 21:36
siri
Nu este medic/terapeut
siri
Rectific un amanunt:ciclul meu este de 29 de zile, daca numar din prima zi de sangerara dintr-o luna pana in prima din luna urmatoare.
0
08-05-2014, ora 01:49
safe
Nu este medic/terapeut
safe
Eu sunt de parere ca nu are rost sa te ingrijorezi deloc pentru ca erai chiar dupa incetarea menstrei, plus nu a existat ejaculare in interior. S ar putea sa iti intarzie ciclul datorita intreruperii acc... si eu am folosit logest iar a 3 a luna dupa intrerupere mi a intarziat o saptamana jumate si eram foarte stresata ca am ramas dar a fost o dereglare, sa nu te necajesti prea mult daca o sa ai un pic de intarziere
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •