postinor 2

27-09-2009
corina_mc
Nu este medic/terapeut
corina_mc
buna!am si eu o intrebare va rog.in a 10 a zi de la inceputul menstruatiei am avut un raport sexual neprotejat.la 6 ore am luat postinor iar la 12 ore a doua pastila.dupa cateva zile am inceput sa am niste sangerari maro inchis.au trecut 6 zile si nu au trecut.sunt destul de speriata cu toate ca am citit ca aceste sangerari pot fi reactii adverse ale postinor2.precizez ca trec printr-o perioada f dificila si fff stresanta.e posibil ca stresul sa aiba vreo implicatie in aceasta situatie?sau e posibil sa fiu insarcinata.mentionez ca am menstruatie de 28 de zile.astept un raspuns va rog.multumesc din inima.
2 comentarii
0
29-09-2009, ora 07:57
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
postinorul dă într-adevăr sângerări ca reacţie adversă (unei prietene a durat chiar şi 10 zile)
0
08-10-2009, ora 12:12
Melysa
Nu este medic/terapeut
Melysa
Buna! as avea o intrebare...sunt sau nu insarcinta? chiar in perioada fertila am avut relatie sexuala cu prietenul meu si din greseala sa rupt prezervativul si sperma o ramas in mine.a doua zi am luat Postinor 2...si nu am avut sangerari dupa tablete...oare sunt sau nu insarcinata ?? au trecut doar 5 zile dupa relatia sexuala si doar dupa 10 zile pot face un test de sarcina.HELP!! :(
Adaugă un comentariu / răspuns