POSTINOR 2
Buna ziua! Am luat postinor 2 cu 4 zile inainte de menstruatie. Menstruatia mi-a intarziat cu 2 zile apoi avenit aproape 4 zile. Acum la aproape 2 saptamani de cand am luat postinor simt usoare junghiuri in sani, care tin cateva secunde, dar la palpare nu sunt nici tari, nici mariti in volum. Ar putea fi efectele postinorului sau poate fi sarcina peste menstruatie? (am luat postinor pentru ca la penultima pilula contraceptiva din folie am avut trei scaune foarte moi in acea zi la intervale de 4 ore).
1 comentarii
In primul rand nu era nevoie sa iei postinor absolut deloc, chiar daca uiti ultima ori penultima pilula din folia de contraceptive nu afecteaza eficacitatea tratamentului... Ai luat Postinor total aiurea. Numai daca uiti una din primele 14 pilulele iti poti face griji, altfel nu...
Intepaturile la nivelul sanilor nu sunt un semn de sarcina, ci sunt datorate dereglarilor hormonale ce ti le-ai cauzat.
Mare greseala ai facut administrandu-ti Postinor, mai ales ca iei si anticonceptionale..
Intepaturile la nivelul sanilor nu sunt un semn de sarcina, ci sunt datorate dereglarilor hormonale ce ti le-ai cauzat.
Mare greseala ai facut administrandu-ti Postinor, mai ales ca iei si anticonceptionale..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 409Postinor?
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 2dupa cat timp de la administrarea postinor dispare surplusul de hormoni?
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 11secretie albicioasa dupa POSTINOR
- 3este cumva de la postinor? chiar am nevoie de un raspuns
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 7semn de sarcina?
- 0Medicamentul Postinor
- 8sunt oare insarcinata?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 3Sa iau postinor 2?
- 0postinor
Mai multe informații despre: postinor