POSTINOR 2
Buna ziua! Am luat postinor 2 cu 4 zile inainte de menstruatie. Menstruatia mi-a intarziat cu 2 zile apoi avenit aproape 4 zile. Acum la aproape 2 saptamani de cand am luat postinor simt usoare junghiuri in sani, care tin cateva secunde, dar la palpare nu sunt nici tari, nici mariti in volum. Ar putea fi efectele postinorului sau poate fi sarcina peste menstruatie? (am luat postinor pentru ca la penultima pilula contraceptiva din folie am avut trei scaune foarte moi in acea zi la intervale de 4 ore).
1 comentarii
In primul rand nu era nevoie sa iei postinor absolut deloc, chiar daca uiti ultima ori penultima pilula din folia de contraceptive nu afecteaza eficacitatea tratamentului... Ai luat Postinor total aiurea. Numai daca uiti una din primele 14 pilulele iti poti face griji, altfel nu...
Intepaturile la nivelul sanilor nu sunt un semn de sarcina, ci sunt datorate dereglarilor hormonale ce ti le-ai cauzat.
Mare greseala ai facut administrandu-ti Postinor, mai ales ca iei si anticonceptionale..
Intepaturile la nivelul sanilor nu sunt un semn de sarcina, ci sunt datorate dereglarilor hormonale ce ti le-ai cauzat.
Mare greseala ai facut administrandu-ti Postinor, mai ales ca iei si anticonceptionale..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 4abuz de postinor
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 2postinor - posibila sarcina?
- 2ce este postinorul?
- 8postinor 2 + menstruatie
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 6postinor 2 si efectele sale
- 19eficienta postinorului
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 4simptome postinor 2. E normal daca nu am sangerare intre menstruatii?
- 4postinor 2 urgent!
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 3Ciclu dupa Postinor2
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 3postinor 2.. doar una luata, cea de-a doua omisa
Mai multe informații despre: postinor