postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
este adevarat ca daca iei postinor de 2 ori in aceiasi luna...a doua oara nu isi face efectul? help..:((
5 comentarii
Efectul anticonceptional este foarte nesigur a doua oara, dar efectele adverse sunt mai probabile decat prima oara.
Postinor NU reprezinta un plan contraceptiv, ci e o solutie de urgenta, adica exceptionala.
Postinor NU reprezinta un plan contraceptiv, ci e o solutie de urgenta, adica exceptionala.
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am avut contact sexual a treia zi dupa incetarea ciclului menstrual, cu prezervativ dar la iesire a cazut si am simtit un lichid in zona...am facut dus repede iar dupa 40 de ore am luat postinor. mentionez ca a doua zi dupa contact am sesizat un lichid maroniu-roscat, putin, pe chilot. va rog sa imi raspundeti daca e posibil sa raman insarcinata.
Daca ati luat ambele tablete de Postinor in limita intervalului de 72 de ore, nu exista acest risc.
Am ramas insarcinata desi am luat postinol-2, a-si dori sa stiu ce efect are asupra fatului...doctorul meu a spus ca nu are nici un efect nedorit
Pe data de 2 iunie am avut ultimul ciclu care a tinut pana pe 9 iunie. Pe data de 24 am avut relatii sexuale cu sotul meu neprotejate. A doua zi, dis-de-dimineata, am luat Postinor 2, am urmat prospectul intocmai, dar inca nu mi-a venit ciclul. De obicei imi vine la 24-25 de zile, dar au trecut deja 28 de zile si sunt foarte speriata. Este posibil sa fi ramas gravida iar medicamentul sa nu-si fi facut efectul? Sa fiu oare printre cele 15% la care medicamentul sa nu-si faca efectul?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Postinor-ul
- 2dupa cat timp de la administrarea postinor dispare surplusul de hormoni?
- 4menstruatie dupa postinor
- 2a fost ok ceea ce am facut? postinor 2!
- 89Postinor si efectele sale adverse
- 4s-a rupt prezervativul, poate lua pilula dupa 3 ore?
- 3postinor si alcool
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3ce s-a intamplat?
- 8efectul postinor
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 5help! despre efectele pastilei POSTINOR!
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 8sunt oare insarcinata?
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 1ce efecte secundare are postinor?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: