postinor 2 :dereglare sau posibila sarcina

01-04-2012
madallinnna
Nu este medic/terapeut
madallinnna
Pe 15 februarie a inceput menstruatia, pe 20 febr sa terminat. pe 26 februarie s-a produs actu sexual (s-a rupt prezervativu si a ejaculat in mine ), la 1 ora dupa act am luat postinor 2, dupa 12 ore am luat cea de-a 2 pastila. Dupa a 2 pastila dupa circa 10 ore mia fost rau( ameteli, stare voma, durere de cap ). Pe 6 martie a inceput falsa menstruatie.pe 11 martie s-a terminat, cantitativ fiind cat o menstruatie normala. Menstruatia normal trebuia sa imi vina pe 15 martie. Pe 30 martie adica vineri seara mi-a curs cateva picaturi maroni, sambata dimineata cateva picaturi, pe zi cateva picaturi apoi duminica dimineata cateva picaturi.in total aprp jumatate de absorbant.sambata pe zi si duminica dimineata au fost mai rosiatice la culoare.sani au inceput sa se mareasca cu 1 sapt ianinte. Sunt sani mari si ma dor ca la o menstruatie normala.burta ma durut sambata dimineata putin.este prima oara cand iau postinor 2.sunt insarcinata?sunt foarte speriata
1 comentarii
0
07-04-2017, ora 23:30
Manuelab
Nu este medic/terapeut
Manuelab
Nush, asa am patit si eu acm recent, ideea e ca eu am facut si test si a iesit pozitiv... Tu ai fost pana la urma insarcinata sau nu ?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul