Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
Am fost nevoita sa iau un postonor 2 dupa un contact sexual neprotejat (accidental). Pastila am luat-o la aproximativ 8-9 ore. Eram in a 10-a, a11-a zi de la inceputul menstruatiei din acea luna. La 5 zile dupa administrarea am avut o sangerare abundenta asemanatoare menstruatiei (cu asa zisele cheaguri de sange, asa e menstruatia mea) care a tinut aprox. 4 zile. In a 3a zi a sangerarii am consultat un ginecolog si care nu a gasit nimic ingrijorator.
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 9fff ingrijorata-urgent
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 3zile de menstruatie
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 12Ciclu extrem de intarziat!!
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 11nodul la san
- 4intrerupere anticonceptionale
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 0sterilet si menstruatie
- 2milligest anticonceptionale
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 1POSTINOR 2
- 2bubite pe tot corpul odata cu aparitia menstruatiei
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: