Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
Am fost nevoita sa iau un postonor 2 dupa un contact sexual neprotejat (accidental). Pastila am luat-o la aproximativ 8-9 ore. Eram in a 10-a, a11-a zi de la inceputul menstruatiei din acea luna. La 5 zile dupa administrarea am avut o sangerare abundenta asemanatoare menstruatiei (cu asa zisele cheaguri de sange, asa e menstruatia mea) care a tinut aprox. 4 zile. In a 3a zi a sangerarii am consultat un ginecolog si care nu a gasit nimic ingrijorator.
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 3postinor !!! help!!!
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 4tratament candida si menstruatia
- 98Sa ma ingrijorez?
- 6grabirea menstruatiei!
- 10dupa menstruatie am avut si am scurgeri ca si cum ar fi in prima sau ultima zi
- 11Ce se intampla?
- 2Tratament anticonceptionale - menstruatie neregulata
- 12Postinor 2.
- 1CM maron aproape negru si intarziat
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 1Menstruatie regulata sau neregulata
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: