Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
Am fost nevoita sa iau un postonor 2 dupa un contact sexual neprotejat (accidental). Pastila am luat-o la aproximativ 8-9 ore. Eram in a 10-a, a11-a zi de la inceputul menstruatiei din acea luna. La 5 zile dupa administrarea am avut o sangerare abundenta asemanatoare menstruatiei (cu asa zisele cheaguri de sange, asa e menstruatia mea) care a tinut aprox. 4 zile. In a 3a zi a sangerarii am consultat un ginecolog si care nu a gasit nimic ingrijorator.
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11sex fara prezervativ... dar fara ejaculare
- 2Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
- 4modificare menstruatie
- 4menstruatia dereglata de 3 ani
- 3Postinor - efecte secundare
- 6contraceptie de urgenta si sarcina
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 8Probleme grave?
- 12Probleme ginecologice?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 10dupa menstruatie am avut si am scurgeri ca si cum ar fi in prima sau ultima zi
- 0menstruatie vascoasa
- 3postinor la 40 de minute - parerea unui MEDIC va rog
- 6ciclul menstrual mai devreme
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 2bubite pe tot corpul odata cu aparitia menstruatiei
- 2Menstruatia dupa pastila de contraceptie!
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: