Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
Am fost nevoita sa iau un postonor 2 dupa un contact sexual neprotejat (accidental). Pastila am luat-o la aproximativ 8-9 ore. Eram in a 10-a, a11-a zi de la inceputul menstruatiei din acea luna. La 5 zile dupa administrarea am avut o sangerare abundenta asemanatoare menstruatiei (cu asa zisele cheaguri de sange, asa e menstruatia mea) care a tinut aprox. 4 zile. In a 3a zi a sangerarii am consultat un ginecolog si care nu a gasit nimic ingrijorator.
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1menstruatie cu aspect zat de cafea
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 2scaun moale dupa postinor
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 7capsula de slabit si anticonceptionale
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 2disparita menstruatiei
- 4ciclul menstrual
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 4menopauza.. dar ii tot reapare menstruatia la 3 luni...
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 1Menstruatie ciudata
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 2postinor 2
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: