postinor 2, test de sarcina negativ..
Buna dimineata, am avut un contact neprotejat cu sotul meu chiar in perioada fertila, la aproximativ 8 ore am luat postinor la 12 ore a doua pastila, prima menstra a venit cu 8 zile mai devreme, a doua cu 5 zile mai devreme, si totusi saniii mei sun umflati si acum(parca au mai crescut) burta parca creste si ea vizibil. Test de sarcina am facut, a iesit negativ. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata si cm sa fie cantitativ ok si durata de 6 zile? Sau este reactia postinorului? Va multumesc
2 comentarii
Nu. Testul de sarcina e ok.
Nu mai luati pastila de a doua zi. Poate provoca avorturi timpurii cu consecinte ulterioare mari in viata cuplului si dezechilibre hormonale.
Nu mai luati pastila de a doua zi. Poate provoca avorturi timpurii cu consecinte ulterioare mari in viata cuplului si dezechilibre hormonale.
Multumesc pt raspuns si pt timpul acordat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testele de sarcina
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 22 doze de Postinor intre o singura menstra scade efectul de contraceptie?
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 5menstruatie intarziata, test de sarcina negativ, lipsa poftei de mancare
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 3Ciclu dupa Postinor2
- 1test de sarcina sigur
- 4postinor 2 la 59 de ore
- 3testul de sarcina dupa cate zile se face?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 2test de sarcina
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 4e posibil testul sa arate pozitiv din alte cauze?
- 0test de sarcina negativ:(( pot fi totusi insarcinata sa fi fost doar o eroare?
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
- 4Sarcina??
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
Mai multe informații despre: postinor testul de sarcina efectele adeverse ale postinorului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: