Postinor 2, test negativ
Buna ziua.. pe 1 dec am avut contact sexual neprotejat, si am luat postinor 2..pe 4 a aparut acea sangerare care a tinut foarte putin pana pe 6..iar pe 7 am avut iar un contact neprotejat..iar de pe 4 decembrie nu am mai avut menstruatie.. Pe 5 si pe 6 ianuarie (dupa 4 saptamani si 1 zi, respectiv 2 de la contactul sexual) am facut cate un test de sarcina Barza tip stilou si au iesit ambele negative.. insa menstruatia inca nu apare.. sunt sanse de sarcina?sau intarzie de la postinor?
3 comentarii
Da, de la Postinor intarzie menstruatia nu va faceti griji ! Daca nu apare in maximum 2 saptamani mai repetati un test de sarcina TIP Sure Check ! O seara placuta !
Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Menstruatia a aparut pe 8 ianuarie, la fel si februarie si a tinut 4 5 zile. Mai sunt sanse de sarcina? Ca stiu ca poate exista in unele cazuri menstruatie peste sarcina. Multumesc.
Va rog, imi poate raspunde un medic sau altcineva, care se pricepe?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 7procedez corect?
- 2postinor - posibila sarcina?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 2Cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 10efecte postinor 2
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 2Cand sa fac un test de sarcina?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 2Cam la cat timp de la actul sexual este suta la suta sigur testul de sarcina?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 3O liniuta roz si una albastra.
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 3Avort spontan
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
- 2Test fals pozitiv?
Mai multe informații despre: postinor testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: