postinor 2 urgent!
in urma unei metode contraceptive esuate am luat postinor 2..la aproximativ 7 h iar urmatoarea la 12 h conform prospectului!insa nu am avut niciun fel de reactie adversa..sau scurgeri de sange..exista posibilitatea de a fi insarcinata?mentionez ca se intampla in jur de 5 aprilie..acum astpt cu nerabdare urmatoarea menstra si sunt putin speriata!helppp!
2 comentarii
buna
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
nu iti face probleme. o sa vina, dar cu intarziere. asa s-a intamplat si in cazul meu. mi-a intarziat aproape 2 saptamani.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 22 doze de Postinor intre o singura menstra scade efectul de contraceptie?
- 2dupa cat timp de la administrarea postinor dispare surplusul de hormoni?
- 89Postinor si efectele sale adverse
- 3efecte postinor sau o posibila sarcina?
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 3Postinor 2
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 3postinor 2.. doar una luata, cea de-a doua omisa
- 0postinor
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
Mai multe informații despre: postinor