postinor 2 urgent!
in urma unei metode contraceptive esuate am luat postinor 2..la aproximativ 7 h iar urmatoarea la 12 h conform prospectului!insa nu am avut niciun fel de reactie adversa..sau scurgeri de sange..exista posibilitatea de a fi insarcinata?mentionez ca se intampla in jur de 5 aprilie..acum astpt cu nerabdare urmatoarea menstra si sunt putin speriata!helppp!
2 comentarii
buna
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
nu iti face probleme. o sa vina, dar cu intarziere. asa s-a intamplat si in cazul meu. mi-a intarziat aproape 2 saptamani.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 3ce s-a intamplat?
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 2scaun moale dupa postinor
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 3Diane 35 + postinor... intrebare urgenta
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 60e prietena mea gravida?
- 7semn de sarcina?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 4Pastila de a doua zi, POSTINOR 2
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
Mai multe informații despre: postinor