postinor 2 urgent!
in urma unei metode contraceptive esuate am luat postinor 2..la aproximativ 7 h iar urmatoarea la 12 h conform prospectului!insa nu am avut niciun fel de reactie adversa..sau scurgeri de sange..exista posibilitatea de a fi insarcinata?mentionez ca se intampla in jur de 5 aprilie..acum astpt cu nerabdare urmatoarea menstra si sunt putin speriata!helppp!
2 comentarii
buna
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
sa stii ca si eu sunt in dubii cu toate ca mi-a venit ciclu cum trebuia si am luat postinorul a doua zi am avut varsaturi si m-am deranjat la stomac tot traiesc cu frica cva poate e o sarcina atopica. eu maine merg la medic si o sa clarific problema. am incercat cu testele de sarcina, mi-au iesit negative dar nu stiu ce s azic. am frica asta ca as fi gravida. sfatul meu e sa mergi la medic. e cel mai simplu. :) decat sa stai sub stress sau sa dai banii pe teste, mai bine te duci la doctor :) scapi si de stress iar cu banii ajungi tot acolo,
te pup
numai bine
nu iti face probleme. o sa vina, dar cu intarziere. asa s-a intamplat si in cazul meu. mi-a intarziat aproape 2 saptamani.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 19eficienta postinorului
- 3credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 8Postinor 2 si marvelon 21
- 3Ciclu dupa Postinor2
- 3Postinor2
- 3E nevoie de postinor ?
- 12Pastila de a doua zi
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 8sunt oare insarcinata?
- 3postinor 2.. doar una luata, cea de-a doua omisa
Mai multe informații despre: postinor