postinor 2 urgent...va rog
buna dimineata.am si eu o intrebare in legatura cu postinor 2.am avut cu prietena mea un contact sexual neprotejat in a-4-a zi a menstruatiei pe data de 28.09.09 si a doua zi a luat postinor 2, dupa cateva zile a avut acea sangerare.dar pe 16.10.09 am facut aceeasi greseala si a luat iar postinor dar nu a mai avut acea sangerare.acum ii intarzie menstruatia.sa fie oare insarcinata??va rog frumos sa imi raspundeti
2 comentarii
postinorul luat prea des (trebuie maxim de două ori pe an!) produce dereglări hormonale, sângerări, întârzieri de ciclu şi alte neplăceri. nu cred că este însărcinată, dar cred că organismul ei este dat peste cap
O sarcina nu este exclusa. In cazul repetarii Postinor in acelasi ciclu (adica de doua ori intr-o luna) a doua oara eficienta lui e zero.
Eroarea a fost prima data: a 4-a zi din ciclu este infertila si nu era nevoie de Postinor. E preferabil sa ia medicamente hormonale numai la indicatia medicului ei.
Eroarea a fost prima data: a 4-a zi din ciclu este infertila si nu era nevoie de Postinor. E preferabil sa ia medicamente hormonale numai la indicatia medicului ei.
Alte subiecte recente din această secțiune: