Postinor?

409 comentarii 1 2 345 ..... 13 14 Înainte ›
0
06-06-2009, ora 21:46
danivas
Nu este medic/terapeut
danivas
Buna! Povestea mea este un pic mai coplicata asa ca am nevoie de o parere avizata!
Asadar, din cauza unor probleme de circulatie ale sangelui am foslosit ca anticonceptionale Cerazette in lunile noiembrie-ianuarie. Spre marea mea surprindere, mi-a mers foarte bine, nu mi-a fost rau, nu am avut scurgeri neregulate...de fapt principalul efect a fost acela de a-mi opri menstruatia. In luna aprilie am hotarat sa incep din nou sa iau anticonceptionalele - am avut ciclu incepand cu ziua de 18 aprilie, si am inceput folia de cerazette pe 23 aprilie. Buuuun, dar intre timp nu m-am impacat cu pritenul meu asa cum am crezut initial (de care ma despartisem in ianuarie), asa ca la sfarsitul foliei m-am oprit, nu am mai luat pastilute.
Marea problema este ca pe 1 iunie am patit-o...am facut sex protejat cu un baiat si a alunecat prezervativul sad el nu terminase, dar stiu ca si in lichidul preejaculator sunt spermatozoizi, asa ca stiu ca nu prea am motive sa stau linistita. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi pun un ovul Pharmatex (ca s-a intamplat pe la ora 1 noaptea si nu aveam nicio farmacie pe apropape deschisa sa iau pilula de a doua zi). Apoi de dimineata la ora 9 am luat Escapelle (adica la 8 ore de la "intamplare").
Ideea este ca din cauza Cerazette-ului mie nu mi-a mai venit ciclul in luna mai, de fapt nu am mai avut ciclu de pe date de 18 aprilie si nu stiu ce sa ma astept sa se intample acum, in urma pastilei de a doua zi. Nu stiu daca eram sau nu la ovulatie. sad Au trecut 2 zile si nu am avut niciun simptom de la pastila..m-a durut un pic capul si am avut o senzatie de apasare pe la burtica...in rest nimic...nicio scurgere!
Va rog ajuta-ma cu un sfat! Isi va face efectul pastila de adoua zi? Oare ovulul ala Pharmatex mai rau a facut ca a impins "omuletii" mai sus? Uffff.
Multumesc mult!
0
09-06-2009, ora 23:00
aly_nutza
Nu este medic/terapeut
aly_nutza
buna seara!am si eu o problema:am luat postinor pe 11 mai, dupa 2 sapt mi-a venit ciclul la data normala knd trebuia fara sa am efecte adverse, sangerari sau altceva.acum insa, de 2-3 zile am niste sangerari sau ceva in genul asta.sunt doar niste picaturi maronii mai mult dimineata.alte simptome nu am de nici un fel.as vrea sa stiu dk sunt efecte de la postinor si cam ce inseamna asta, cat dureaza si dk este ceva in neregula.multumesc
0
11-06-2009, ora 21:32
alina2385
Nu este medic/terapeut
alina2385
Buna seara.
Ca mai toate fetele care au postat pe forum, am si eu o problema.In a 5-a zi dupa cm, sex neprotejat.Mentionez ca ciclul menstrual are durata de 34 zile.Luna asta mi-a venit pe 2(iunie) si s-a terminat pe 5. Nu vreau sa iau "pilula de a2-azi"..Spuneti-mi va rog daca este absolut necesar sa o iau.Mi-am calculat periaoda fertila si incepe pe 17-18 iunie.

Va multumesc si astept un raspuns cat se poate de repede, pentru a ma mai incadra in timpul necesar, pentru pilula
0
15-06-2009, ora 22:06
Mary89
Nu este medic/terapeut
Mary89
Buna seara !
Am si eu o problema, acum cu 3 saptamini in urma am luat postinor, dupa care am avut niste singerari la 4-5 zile dupa luarea acestei pastile, peste 2 saptamini am facut un test si a fost negativ.Astazi am avut un accident(sa rupt prezervativul), prietenul meu spune ca nu a ejaculat in mine, dar eu totusi stau nelinistita. Spuneti-mi Va rog mult, daca in aceasta situatie pot ramine insarcinata, care sint sansele? si inca in aceste zile trebuie sa mi se inceapa ciclul.

Va Multumesc anticipat!
0
20-06-2009, ora 00:36
maria25
Nu este medic/terapeut
maria25
Buna seara!

Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine urgent.In data de 5.06.2009 am avut un contatc sexual neprotejat, am folosit postinor 2.A doua zi dimineata la ora 08.45 prima pastila si a doua pastila am luat-o in aceiasi zi la ora 20.45 (12 ore fix).La citeva zile ma exact in 10.06.2009 am mers la ginecolog i-am spus povestea si a zis ca deocamdata nu se poate vede nimic daca sunt insarcinata sau nu.I-am zis ca am luat pastilele la ore fix nu mai mult de 72 de ore.In data de 12.06.2009 a aparut o prima singerare, dar doctorita ginecolog mi-a zis ca e posibil sa apara din cauza controlului.Tot in data de 12 am inceput si primele pastle anticonceptionale Novynette crezind ca mi-a venit menstruatia.Menstruatia normala era in jurul la 20-21 ale fiecarei luni.Pina in prezent mai am menstruatie dar ceva redus fata de cea normala.(mentionez ca sunt la a 8 pastila de anticonceptie).Este posibil sa ramin insarcinata sau este o dereglare hormonala din cauza postinorului? Astept raspuns.Multumesc frumos
0
23-06-2009, ora 19:54
ragazza
Nu este medic/terapeut
ragazza
va rog sa imi dati din nou un raspuns.am luat postinor dupa un contact sexual protejat in care s-a rupt prezervativul.prietenul meu zice ca nu a ejaculat in mine, dar era pe punctul de a-si da drumul.nu am avut nici o reactie dupa acele pastile, iar dupa doua saptamani mi-a venit menstruatia pentru luna respectiva.saptamana aceasta ar fi trebuit sa imi vina din nou, pentru luna aceasta, dar a intarziat deja cam 3 zile.mi-au aparut cosuri, ma mai doare burta, dar mentruatia inca nu a aparut, sunt putin ingrijorata.pot fi insarcinata?va rog sa imi raspundeti cat de urgent.multumesc frumos.
0
25-06-2009, ora 18:26
kkk
Nu este medic/terapeut
kkk
Buna seara Am avut pentru prima data contact sexual mai exact 3 neprotejate. Prietenul meu nu a ejaculat in mine insa pentru a fi sigura ca nu raman insarcinata am luat Postinor2 Duminica in 24 de hde la contact conform indicatiilor de pe prospect. Primele doua zile nu am avut nici un simptom advers insa de Miercuri ziua 28 de la ultima menstra am capatat o amigdalita care vad ca este destul de serioasa si in acelasi timp o stare de oboseala acuta si dureri de spate. Am incetat sa iau anticonceptionale prescrise de doctor pt acnee si un chist ce s-a resorbit cu o luna in urma. Intrebari: - starea aceasta de oboseala este de la postinor sau de la amigdalita -este vreo problema daca administrez antibiotic augmentin pentru a vindeca amigdalita are vreo interactiune cu postinor-ul eu am frecvent probleme cu amigdalele si sinuzita. Multumesc frumos
0
24-07-2009, ora 21:49
mary84
Nu este medic/terapeut
mary84
Buna seara.Am luat si eu zilele trecute Postinor iar acum regret pt ca sotul meu isi doreste un copil, insa mie mi-a fost frica.Cand pot sa raman insarcinata?Exista vreun risc dupa tratamentul cu postinor?Multumesc
0
24-07-2009, ora 22:09
mary84
Nu este medic/terapeut
mary84
la cat timp dupa ce am luat postinor pot sa ma apuc sa fac copii?
0
29-07-2009, ora 09:55
Alexia-dessign86
Nu este medic/terapeut
Alexia-dessign86
Am o problema Mare!!! De cateva zile am scurgeri albe- galbui branzoase, usoare mancarimi si senzatie de iritare iar zona este inflamata. Mi-e frica sa nu fie vorba de o micoza ceva. Mentionez ca am prieten de doi ani de zile (asta ca sa exclud posibilitatea contractarii unei boli cu transmitere sexuala) iar daca tine de igiena chiar nu stiu ce sa zic pentru ca amandoi facem dush de doua ori pe zi, iar intim ma spal de mai bine de doua ori in cursul zilei, folosesc protej-slipuri si servetele umede pentru bebelusi. Chiar nu imi pot da seama de unde e problema. Oricum maine vreau sa ma duc la ginecolog. Vreau sa stiu daca e bine sa ma duc la un control la spitalul universitar sau sa optez pentru un cabinet particular. Va rog sa ma ajutati.
0
29-07-2009, ora 15:34
ionik_a
Nu este medic/terapeut
ionik_a
Buna! Am si eu o intrebare si as dori un raspuns cat mai repede posibil...am luat Postinor acum 2 luni si mi-a venit ciclul mai repede decat trebuia...Mi s-a terminat pe data de 7iunie si de atunci nu mi-a mai venit! Am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative! Ce s-a intamplat oare? Acum ma pregatesc sa merg la mare si cand vin voi merge la medic...este urgent sa merg acum? va rog sa imi raspundeti
0
29-07-2009, ora 19:58
maria_ana23
Nu este medic/terapeut
maria_ana23
Buna ziua, de aproximativ 2 ani iau anticonceptionale Logest si de atunci am luat in greutate destul de mult(am 75 kg si 1, 68 cm). Sub nici o forma nu pot slabi si nu sunt o gurmanda si nici nu mananc gras. Fac mult sport si degeaba. M-am si saturat de aceste pastile dar nu vreau sa am acum un copil. Imi puteti da o alternativa cat de cat usoara la aceste pastile? sau alt tip de pastile? Nu e normal ca inainte sa se prescrie anticonceptionale sa se faca anumite analize? Ce analize se pot face?
Multumesc, Ana
0
11-08-2009, ora 14:56
mada.mihai
Nu este medic/terapeut
mada.mihai
Buna ziua! Am si eu o nelamurire: am luat postinor 2 doua luni la rand deoarece s-a rupt prezervativul (mai si iunie)
In iulie mi-a venit ciclul cu doua zile dupa data la care trebuia sa-mi vina.
Luna asta trebuia sa mi vina cam prin 9-10.
si nu mi-a venit.

este posibil sa fiu insarcinata ?
sau poate fi o dereglare din cauza postinorului?
0
19-08-2009, ora 16:40
mariusnick20
Nu este medic/terapeut
mariusnick20
Buna ziua, am si eu niste intrebari si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati.am avut un contac sexual cu prietena mea protejat dar am avut ghinionul sa se rupa prezervativul fix in momentul cand nu trebuia sa se rupa.am luat repede prostinor2 si am mers sa il dau prietenei sa il bea cat mai repede.l-am administrat aproximativ la 2 ore jumatate de la contact.a doua pastila a luat-o la 12 ore de la prima, adica exact cum scrie in prospect.de cand a luat prostinor iubita mea continua sa aiba cateodata durei de burta si senzatie de rau cateodata, greata, ceea ce scrie si in prospect.ideea e ca la 4 zile jumatate i-a aparut niste scurgeri de sange cred de culoare maronie iar a doua zi astazi, tot scurgeri dar cu niste cheaguri de culoare tot rosu maroniu, dar nu mai sunt asa lichide.e normal asa ceva sau e reactia medicamentuluimentionez ca inca mai acuza dureri de burta si greata desi e a 5 zi de cand a luat medicamentul.e insarcinata?daca da cum se mai poate stopa o sarcina nedorita.mentionez ca in data de 3 ar trebui sa vina ciclul luna viitoare.ea zice ca e insarcina k asa ia spus o prietena ca nu e bine sa apara scurgeri de sange dupa medicament.cand pot sa fac un test de sarcina sa stiu sigur daca e adevarat sau nu?cat timp trebuie sa treaca sa pot sa ii iau un test de sarcina sa il faca si ce tip de test e cel mai bun?va rog frumos sa ma ajutati daca puteti!sunt foarte speriat si nu stiu ce sa fac?va multumesc frumos
0
10-09-2009, ora 13:11
astronomical
Nu este medic/terapeut
astronomical
Buna ziua.Am avut pe data de 29 august contact sexual.In momentul ejacularii am folosit prezervativ.Mi-a fost teama si dupa 60 de ore am luat postinor, prima pastila si dupa 12 ore a doua.Acum este 10 septembrie si nu mi-a venit ciclul.Postinorul l-am luat pe 2 septembrie.Este posibil sa fiu insarcinata?Am unele simptome premenstruale.Va rog un raspuns..Va multumesc
0
21-09-2009, ora 16:46
mikytm
Nu este medic/terapeut
mikytm
am si eu o problema luna trecuta am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu dupa aproximativ 5 zile de la terminarea menstruatiei.din nefericire prezervativul sa rupt iar noi nu ne am dat seama...dupa aproximativ o ora am luat postinor iar ce a de a doua pastila am luat o la 12 ore fix...dupa vreo 3-4 zile am avut o sangerare care m a tinut 5 zile...menstruatia mi a intarziat luna asta dar sunt semne k ar veni(ma dor sanii, spatele uneori)...exista vreun risc.astept raspuns urgent...va multumesc
0
21-09-2009, ora 18:46
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, o sarcina este practic exclusa.
0
24-09-2009, ora 01:42
Anastassia
Nu este medic/terapeut
Anastassia
buna. dupa 15 min de la contactul sexual neprotejat am luat prima pastila postinor si a doua dupa 10 ore.am avut ameteli probl digestive..este vreo problema daca nu am luat-o la 12 ore? si inafara de medicamentele scrise in prospect mai sunt alti factori care pot diminua eficacitatea pastilei postinor.cum ar fi alcoolul, tutunul ? am vazut ca intrebase cineva si pe unele prospecte ale anticonceptionalelor scrie ca tigarile pot afecta efectul lor.are legatura?multumesc anticipat.
0
22-11-2009, ora 09:02
ragga
Nu este medic/terapeut
ragga
Salut am si eu o problema... prietena mea a luat postinor prima pastila marti la ora 13 jumatate iar pe a doua la 12 ore, actul a avut loc luni pe la ora 17, problema este ca ei urma sa ii vina ciclul inca nu ia venit si are dureri mari de burta stari de voma ameteli... ce e de facut?? Ar putea fi insarcinata??Sau e doar un efect al pastilei?? ( nu are nici sangerari am uitat sa spun ). Va multumesc!!!!
0
06-01-2010, ora 17:52
mini
Nu este medic/terapeut
mini
buna ziua! in urma unui contact cu prezervativ pe data de 1 ianuarie a iesit prezervativul de pe penis si am vazut ca nu e nimic in el si nici pe lenjerie.Am luat postinor dupa aprox 17 ore.si a doua pastila dupa 12 ore si mie imi venea ciclu normal la sfarsitul lunii de prin 26 cam pana pe 1 si nici azi nu a aparut ciclu si nici aceea menstruatie care trebuia sa vina dupa postinor.sunt insarcinata???va rog ajutati-ma
0
06-01-2010, ora 22:28
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
"acea menstruatie" este tot menstruatia ta, numai ca este putin "grabita". dupa administrarea postinorului de regula vine in 5-7 zile ciclul, depinde de organism. odata luat poti sta fara griji, tu observ ca le.ai luat pe aman2 pastilutele pana in cele 72 de ore ceea ce este foarte bine. postinorul nu isi face efectul garantat daca il iei dupa cele 72 de ore, sau fff apropiat de 72 de ore. nu vad dc ai fi insarcinata. nu ai cum..
0
18-01-2010, ora 15:14
anaa19
Nu este medic/terapeut
anaa19
buna ziua! am luat postinor la 12 ore dupa contactul sexual neprotejat si a doua pastila in mod regulamentar.nu am avut nici un tip de efect advers...astazi ar fi cea de a 3a zi dupa luarea pastilei...am evitat sa iau orice tip de medicament in zilele astea pt a nu scadea eficienta pastilei.acum ar trebui sa iau un antibiotic pt ca sunt prea racita...as putea incepe sa iau biseptol sau ceva mai puternic sau sa mai astept putin?singurele pastile pt gat pe care le-am luat azi sunt homeopate...astept raspuns!va multumesc
0
28-01-2010, ora 00:19
mayamica
Nu este medic/terapeut
mayamica
Buna!va rog sa-mi raspundeti si mie!pe data de 20 ian.am avut un contact, am fost nevoita sa iau postinor, pt prima data, deoarece s-a rupt prezervativul!prima pastila am luat-o la 5 ore dupa contact, iar a 2, la 12 ore dupa prima! nu am avut nici un efect secundar din cele descrise pe prospect! spuneti-mi va rog ar fi trebuit sa am o sangerare? e nu am avut! e posibil sa fiu insarcinata? menstruatia o am de obicei la 28 de zile!sper sa mi vina pe 30 ian! multumesc mult!!!
0
28-01-2010, ora 00:20
mayamica
Nu este medic/terapeut
mayamica
mentionez ca inainte de a lua postinor, am luat vreo 2 zile, sirop homeopatic!are vreo legatura?
0
28-01-2010, ora 00:25
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
@mayamica, Acea "sangerare" cum ii spui tu, apare la 5-7 zile de la administrarea postinorului. e in functie de organism. dar luata repejos pastila cum ai luat tu, nu vad problema unde ar fi, linisteste.te. mai asteapta nitel, daca nu, fa un test de sarcina, si vezi, desii nu cred ca e vro problema... iar cu acel sirop homeopatic nu cred ca are legatura.
0
13-02-2010, ora 22:53
Io0nut
Nu este medic/terapeut
Io0nut
Buna Seara am si eu o problema, am intretinut relati sexuale neprotejate cu prietena mea...la primu contact sexual mam terminat..iar la al doilea..cred ca am scapat in ea.. Bun! am mers la Farmacie si am cerut Postinor - 2..dupa 7 zile ia venit ciclu regulat la data care trebuia..dar ciclu a tinut doar 2 zile :|...am si eu o intrebare..:(( e vre-un rist sa fie insarcinata..problema e ca..nu a tinuto..doar o zi jumate :|! multumesc iar..administrarea a fost..corecta..!
0
23-02-2010, ora 17:42
black_wolf
Nu este medic/terapeut
black_wolf
buna ziua. ca majoritatea celor de aici as avea si eu o intrebare. am folosit pentru prima oara postinor 2 si as vrea sa stiu...
pe data de 16 februarie am facut dragoste iar pe 17 am luat prima pastiluta de postinor 2.daca am facut dragoste dupa ce am luat prima pastiluta de postinol 2 iar la 16 ore dupa ce am luat-o pe prima am luat-o si pe a doua, exista vre-un risc de a ramane insarcinata ?
va multumesc !
0
16-03-2010, ora 08:43
MariaPK
Nu este medic/terapeut
MariaPK
Buna, am si eu o intrebare...pe data de 7 martie, am avut un contact sexual neprotejat a eja. in mine...mentionez k ultimul cm am avut pe 25 feb.(cam la 28-29 de zile vine, si tine 5-6 zile)...dupa 17 ore am luat prima pastila de postinor si a 2 dupa 12 ore(pentru prima data, nu am mai luat pastila)...pe 13 martie am inceput sa sangerez, la inceput fff putin...ieri am avut sangerarea k si la un ciclu normal(urmatorul ciclu ar trebui pe 24-25 martie sa vina)...tot ieri dimi. am facut si niste teste...au iesit negative, azi dimi am repetat testul...tot negativ e.oare pot ramane insarcinata.cred k atunci am fost in zilele de ovulatie...va rog sa-mi raspu. cineva..k sunt disperata. Va multumesc mult !
0
29-07-2010, ora 08:00
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
bunaziua! mi s-a intamplat si mie in weekend... am luat in 8-10 ore de la contact primul postinor, al doilea dupa 13-14 ore...initial am avut greturi, dar am luat un metoclopramid si nu am varsat :) deci a fost bine...
dar in tot acest interval am baut o bere...sper ca mai au efect pastilele, pentru ca imi este tare frica :(( :(( :((
0
10-08-2010, ora 22:42
cristiana03
Nu este medic/terapeut
cristiana03
pe 3 iunie am avut menstruatie timp de sase zile iar pe 10 am avut contactul sexual neprotejat. dupa 48 de ore, adica in data de 11 am luat postenor2 la intervale de 12 ore. mi-au aparut toate simptomele de genul stare de oboseala, greata, ameteli, dureri de cap etc. dupa acea sangerare care a durat vreo 4 zile. insa acum pe 3 august trebuia sa-mi vina menstruatia si nu a mai aparut. ce se intampla?
Adaugă un comentariu / răspuns
409 comentarii 1 2 345 ..... 13 14 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •