postinor + logest cum fac ??
buna seara. am uitat o pastila in urma cu 2 zile si nu am respectat perioada de "siguranta" de 7 zile. drept urmare am luat postinor de la farmacie. As vrea sa stiu cum fac cu restul pastilelor logest, farmacista mi-a zis ca ar trebui sa nu iau cateva zile pt ca postinor este f puternic. Cat timp sa nu iau si cum reiau apoi logest? inca o intrebare ar fi daca este nesanatos pt organism acest postinor mai ales in preajma anticoncepionalelor? multumesc anticipat
2 comentarii
e nesănătos pt organism tot timpul acest postinor. sfatul meu este să întrerupi o lună anticoncepţionalele şî să le reiei la ciclul viitor. adică nu imediat menstruaţia asta care urmează ci peste încă una- postinorul oricum îţi dă organismul peste cap
multumesc pt raspun. am intrerupt folia deocamdata. problema e ca era debea inceputul foliei. am luat debea 4 asa ca daca ar fi sa intrerup ar fi prea devreme pr ciclu.este prima oara cand am luat postinor sper sa nu mai iau niciodata.sa nu mai iau deci si sa imi vina iar menstruatia asa devreme? multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: