postinor luat de 3 ori intr-o luna

Din pacate cu toate ca stiu ca nu este bine sa iau postinor asa de des...se pare ca am fost nevoita...oricum asta va fi ultimadata cand folosesc asa ceva...intrebarea este daca isi mai face efectul daca l-am luat de 3 ori intr-o luna...?va rog frumos raspundeti-mi ca sunt foarte stresata si nu mai stiu ce sa fac.
4 comentarii

Eficienta Postinor-ului este mult scazuta si cand se ia a 2-a oara intr-o luna. Se pare ca o consultatie pentru stabilirea unui plan contraceptiv este indicata in cazul dv, nu puteti sa va bazati tot timpul pe Postinor.

asa s-a intamplat:
pe data de 9 august mi-a venit menstruatie iar pe data de 22 august am facut sex neprotejat si am luat postinor cu toate ca nu lasase in mine.dar mi-a fost frica.pe 24 august am facut-o din nou.am folosit prezervativ.dar s-a rupt asa ca am luat din nou postinor.
in data de 30 august am facut-o iar si culmea ironie s-a rupt iar prezervativul...:( lucru ce nu am mai patit niciodata si speriata am luat iar.pastila
Is constienta ca am facut cea mai mare greseala...dar deja faptul e consumat...si pe data de 9 septembrie 10 ar trebuie sa mi vina menstruatia.si sincer...nu mai pot sta cu grija asta...:((
pe data de 9 august mi-a venit menstruatie iar pe data de 22 august am facut sex neprotejat si am luat postinor cu toate ca nu lasase in mine.dar mi-a fost frica.pe 24 august am facut-o din nou.am folosit prezervativ.dar s-a rupt asa ca am luat din nou postinor.
in data de 30 august am facut-o iar si culmea ironie s-a rupt iar prezervativul...:( lucru ce nu am mai patit niciodata si speriata am luat iar.pastila
Is constienta ca am facut cea mai mare greseala...dar deja faptul e consumat...si pe data de 9 septembrie 10 ar trebuie sa mi vina menstruatia.si sincer...nu mai pot sta cu grija asta...:((

sa inteleg.ca luat a 3 oara posibil sa nu-si mai faca efectul????va rog ajutati-ma

ce s-a intamplat cu tine.cum esti bianca_bb82????

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 3credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 6contraceptie de urgenta si sarcina
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 3am luat doar o sg pastila de Postinor... isi face efectul?
- 8Pot fi ramas gravida?
- 3Postinorul afecteaza sarcina
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 3Efecte secundare postinor
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 8sunt oare insarcinata?
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 1Postinor 2
Mai multe informații despre: postinor