postinor luat de 4 ori
buan ziua.am 23 ani si in ultimile 6 luni am luat postinor de 4 ori, desi stiam k nu se iau decat de 2 ori pe an.Va rog sa-mi spuneti care vor fi urmarile administrarii de prea multe ori a acestei pastile? Va multumesc.
2 comentarii
Urmatoarele afectiuni au fost puse in legatura cu abuzul de anticonceptionale: sterilitatea, tulburarile ritmicitatii ciclului menstrual, cresterea incidentei si gravitatii infectiilor genitale (anexite, colpite), cresterea incidentei cancerului de col uterin, cancerului de san, de colon si ficat, accidente embolice.
Primele doua sunt crescute in mod special de Postinor mai mult decat de anticonceptionalele in doze uzuale.
In sfarsit, folosirea de 2 ori intr-o luna a Postinor-ului este in cel mai bun caz inutila, deoarece a doua oara nu are efect.
Primele doua sunt crescute in mod special de Postinor mai mult decat de anticonceptionalele in doze uzuale.
In sfarsit, folosirea de 2 ori intr-o luna a Postinor-ului este in cel mai bun caz inutila, deoarece a doua oara nu are efect.
Alte subiecte recente din această secțiune: