Postinor si.

31-05-2006
zapacita
Nu este medic/terapeut
zapacita
deeci... am facut'o lata, am luat postinor, dupa cateva zile mi'a venit menstruatia, cu o saptamana jumate inainte de termenul normal, azi s'au facut 28 de zile de cand mi'a venit menstruatia aia... si inca nu mi'a venit... am avut o dereglare de stomac care mi'a dat senzatie de greturi, ameteli... -n'am mancat bine o groaza de timp si mi s'a dereglat organismul- si nu stiu daca erau si simptome de sarcina... :|... ar trebui sa mai astept menstruatia sau e bine sa fac un test?
2 comentarii
0
31-05-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Ar fi bine sa incerci sa te linistesti, sa mai astepti menstruatia, cea de-a 28-a zi nu s-a sfirsit inca. Fara sa mai discutam despre faptul ca Postinorul poate da dereglari ale ciclului menstrual, asadar menstruatia poate intirzia.
Daca simti tu ca un test de sarcina te-ar face sa te simti mai bine, poti sa-l faci. Insa, dupa cum probabil stii si tu, el nu va influenta cu nimic momentul aparitiei menstruatiei
0
15-10-2007, ora 00:00
no__name
Nu este medic/terapeut
no__name
uf...intrebare intrebatoare si eu...in 9 septembrie am avut ultima menstruatie...iar in 3 oct am avut un contact sexual neprotejat...a2a zi am luat postinor si dupa 12 ore am luat a2a pastila...si acum problema mea este k mie normal trebuia sa imi vina menstruatia cam prin 9-10 oct...dar nimic.a..mentionez k prietenul meu nu a lasat nik in mine...si totusi nici dupa postinor nu am avut sangerari si nici altfel de reactii..totusi e posibil sa fi ramas?sa fie din cauza postinorului..plus k de cateva zile au inceput durerile de burtica...nush ce sa cred...help pls !!
Adaugă un comentariu / răspuns