Postinor si efecte
Buna, am si eu o nelamurire.. in data de 17 am avut contact sexual, dup care pe 18 am luat postinor, la o saptamana dupa, pe 25, mi-au aparut scurgeri rozalii care s-au transformat in scurgeri rosiatice, dupa cateva zile am fost la medic, si mi-a prescris ergomed si duphaston, si in 3, 4 zile medicul mi-a spus sa ma duc din nou la el daca nu-mi trece, bineinteles ca am ajuns din nou la medic, pentru ca scurgerile nu s-au oprit. In mod normal zilele acestea ar trebui sa-mi vina si menstruatia...Sunt data cu totul peste cap: nu pot intelege daca aceste sangerari sunt inca de la postinor sau pentru ca urmeaza menstruatia.. Sper sa intelegeti ce am scris, astept raspunsurile voastre. Multumesc frumos.
2 comentarii
Sunt de la Postinor. În medie la o săptămână după Postinor apare sângerarea de privaţie. De multe ori, menstruaţia este "resetată", adică nu mai vine când ar trebui să vină, ci mai târziu.
Pe viitor, este preferabil să nu mai luaţi medicaţie hormonală (şi mai ales Postinor) fără indicaţia medicului dv.
Pe viitor, este preferabil să nu mai luaţi medicaţie hormonală (şi mai ales Postinor) fără indicaţia medicului dv.
Cu siguranta nu voi mai apela la pastila de a doua zi, si voi opta pentru o alta metoda de contraceptie, va mulumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune: